wojcio69 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Witam Poniższy film przedstawia miasto z mojej młodości. Jako lotnisko posłużyło boisko sportowe Szkoły Podstawowej nr 2 w Ostrzeszowie. Jak dla mnie AXN'em można kręcić filmiki ale raczej przy bezwietrznej pogodzie lub stałym, słabym (1-2m/s) wietrze. W trakcie tych lotów były podmuchy wiatru 3-4 m/s i trochę miotało AXN'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gites Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Filmik fajny + ładne i miękkie lądowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eski Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Ładny lot widzę że uporałeś się z problemem ułożenia silnika Wojcio dlaczego taka smutna muzyka ? Eski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablolotnik Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 O kurde prawie moje okolice .Ja latam w Rojowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 O!!!A ja też tam mieszkałem 16 lat teraz niewiele dalej Siedlików wita ....i lata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Fajny film,i jeszcze lepsza muzyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-muzyk Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Serwus Wojtku Super film - muzyka cudowna ( ech - jak miło że ktoś jeszcze lubi brzmienie fortepianu ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gites Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 [...] Wojcio dlaczego taka smutna muzyka ? [...][OT] Eski, jak za 20 lat wrócisz z Lądka to też będziesz sobie taką puszczał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.