wojcio69 Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Witam Poniższy film przedstawia miasto z mojej młodości. Jako lotnisko posłużyło boisko sportowe Szkoły Podstawowej nr 2 w Ostrzeszowie. Jak dla mnie AXN'em można kręcić filmiki ale raczej przy bezwietrznej pogodzie lub stałym, słabym (1-2m/s) wietrze. W trakcie tych lotów były podmuchy wiatru 3-4 m/s i trochę miotało AXN'em. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gites Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Filmik fajny + ładne i miękkie lądowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eski Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Ładny lot widzę że uporałeś się z problemem ułożenia silnika Wojcio dlaczego taka smutna muzyka ? Eski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablolotnik Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 O kurde prawie moje okolice .Ja latam w Rojowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu-rc Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 O!!!A ja też tam mieszkałem 16 lat teraz niewiele dalej Siedlików wita ....i lata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin_cbr Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Fajny film,i jeszcze lepsza muzyka Link to comment Share on other sites More sharing options...
m-muzyk Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Serwus Wojtku Super film - muzyka cudowna ( ech - jak miło że ktoś jeszcze lubi brzmienie fortepianu ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gites Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 [...] Wojcio dlaczego taka smutna muzyka ? [...][OT] Eski, jak za 20 lat wrócisz z Lądka to też będziesz sobie taką puszczał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.