KrzysiekB. Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Witam! Miał ktoś z Was kiedyś doczynienia ze stroną Wordpress??. Mam dziwny problem: założyłem sobie tam bloga (chcę przenieść swojego z blog.pl właśnie na wordpress'a) ale tak w nim namieszałem, że musiałem go usunąć. Proces usunięcia zrobiłem tak jak mi kazano w mailu. Później przy zakładaniu nowego wyskoczył mi komunikat, że nazwa "kulkawsrodku" jest już zajęta :|. Próbowałem jescze pare razy ale nic.. Nie mam pojęcia jak to teraz rozwiązać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Kontakt z administratorem lub nowy login. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 A czemu usuwałeś bloga, a nie jego zawartość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 A czemu usuwałeś bloga, a nie jego zawartość? Niewiem.. wydawało mi się, że tak będzie szybciej.. ale się myliłem. Dopiero od teraz jest możliwośc napisania do administracji.. Napisałem, zobaczymy czy mnie zrozumią, bo moja angielszczyzna nie powala:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.