Qbatus Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 6,7,11 i 12 maja na kanale PLANETE niestety o godzinie 7:45 emitowany jest program: "Bitwy lotnicze II WŚ" Ktoś ogląda? Niesamowity program. Umiejętności pilotażu i taktyczne pilotów z czasów II WŚ to dla mnie kwintesencja tego co można nazwać lataniem. Niestety nie ma mnie w tym czasie już w domu, ale znalazłem stronę gdzie są wszystkie odcinki, w sumie 6. Nie wiem czy mogę tu podać link bo to jest na pewnym portalu, który, że się tak wyrażę, nie za bardzo przejmuje się prawami autorskimi :twisted: Jeśli ktoś widział, proszę o podzielenie się wrażeniami
Callab Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Te programy są powtarzane w różnych godzinach. Wieczornych też. Jak akurat uda mi się trafić na nie to oglądam. Są nie tylko na Planet ale także na History.
Qbatus Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Opublikowano 5 Maja 2010 Akurat History nie mam, a patrzyłem na ramówkę Planete na ich stronie i znalazłem tylko te godziny emisji Ale pewnie będą jeszcze powtarzać na innych kanałach, pewnie na jakimś Discovery. Ja jak mi się uda trafić to oglądam jeszcze inny serial o bitwach lotniczych. Tylko, że tam już raczej są bitwy z lat 50-60, a mi się właśnie podoba II WŚ.
andrzej_t Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Przyjedź na któreś zawody Aircombat - kalendarz http://www.aircombat.pl/ACES/ Też zobaczysz kwintesencję latania.
Wodzu 7 Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Podaj link do tego portalu,bo nie mam ani History,ani Planet,ani Discovery a chętnie bym to zobaczył.Pozdrawiam Wojtek.
Qbatus Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 Niestety podać linku nie mogę. Jak pisałem wcześniej jest to jeden z tych portali, który udostępnia materiały zapewne bez zgody autorów. Ale jeśli ja znalazłem, to chyba nie jest to aż tak trudne Magiczne google zna odpowiedź na każde pytanie Z pomocą małego gryzonia na pewno uda Ci się to odnaleźć :rotfl:
pawel4090 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Callab, dziękuję za info o filmie, z przyjemnością obejrzałem 2 odcinki.
karlem Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 ...ale te animacje komputerowe już takie fajne nie są...
kuba r. Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Z pomocą małego gryzonia na pewno uda Ci się to odnaleźćtylko ból jest taki, że żeby "pożyczyć" te 225MB trzeba mieć płatne konto, a w ich playerze można obejrzeć tylko 10 pierwszych minut. Chyba że nie dopatrzyłem z tego co ostatnio czytałem w świetle prawa ściąganie od kogoś nie jest karalne, dopiero udostępnianie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.