Qbatus Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 6,7,11 i 12 maja na kanale PLANETE niestety o godzinie 7:45 emitowany jest program: "Bitwy lotnicze II WŚ" Ktoś ogląda? Niesamowity program. Umiejętności pilotażu i taktyczne pilotów z czasów II WŚ to dla mnie kwintesencja tego co można nazwać lataniem. Niestety nie ma mnie w tym czasie już w domu, ale znalazłem stronę gdzie są wszystkie odcinki, w sumie 6. Nie wiem czy mogę tu podać link bo to jest na pewnym portalu, który, że się tak wyrażę, nie za bardzo przejmuje się prawami autorskimi :twisted: Jeśli ktoś widział, proszę o podzielenie się wrażeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Te programy są powtarzane w różnych godzinach. Wieczornych też. Jak akurat uda mi się trafić na nie to oglądam. Są nie tylko na Planet ale także na History. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Akurat History nie mam, a patrzyłem na ramówkę Planete na ich stronie i znalazłem tylko te godziny emisji Ale pewnie będą jeszcze powtarzać na innych kanałach, pewnie na jakimś Discovery. Ja jak mi się uda trafić to oglądam jeszcze inny serial o bitwach lotniczych. Tylko, że tam już raczej są bitwy z lat 50-60, a mi się właśnie podoba II WŚ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_t Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Przyjedź na któreś zawody Aircombat - kalendarz http://www.aircombat.pl/ACES/ Też zobaczysz kwintesencję latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 dziś o 20:45 będą dwa odcinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Podaj link do tego portalu,bo nie mam ani History,ani Planet,ani Discovery a chętnie bym to zobaczył.Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Niestety podać linku nie mogę. Jak pisałem wcześniej jest to jeden z tych portali, który udostępnia materiały zapewne bez zgody autorów. Ale jeśli ja znalazłem, to chyba nie jest to aż tak trudne Magiczne google zna odpowiedź na każde pytanie Z pomocą małego gryzonia na pewno uda Ci się to odnaleźć :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Callab, dziękuję za info o filmie, z przyjemnością obejrzałem 2 odcinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 ...ale te animacje komputerowe już takie fajne nie są... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Z pomocą małego gryzonia na pewno uda Ci się to odnaleźćtylko ból jest taki, że żeby "pożyczyć" te 225MB trzeba mieć płatne konto, a w ich playerze można obejrzeć tylko 10 pierwszych minut. Chyba że nie dopatrzyłem z tego co ostatnio czytałem w świetle prawa ściąganie od kogoś nie jest karalne, dopiero udostępnianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.