krzysiek w Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Samobójstwo :shock: http://www.youtube.com/watch?v=UsPM1hOp0Nc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Ten film ma więcej lat niz to forum;) I to nie jest człowiek;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidgdynia Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Zgadza sie to nie człowiek to Superman:) a raczej poczatki kariery owego herosa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Ten film nigdy nie umrze :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Czy to takie trudne zobaczyć że to nie jest człowiek ? Facet ma na sobie spodenki, kukła już nie... i dziwnie pozbył się włosów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 e tam czepiacie sie dla wszystkich mlodych to zajedwabisty film :mrgreen: Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 ...wszystkich mlodych... Niekoniecznie, raczej naiwnych :twisted: Parę lat temu pokazałem ten film pięćdziesięcioletniemu inżynierowi architektowi i też był zafascynowany i święcie przekonany, że to prawda. Dopiero po dłuższym tłumaczeniu zgodził się, że udźwig modelu nie wystarczy dla uniesienia 70 kilogramowego faceta, że ciało ludzkie nie będzie się jednak trzepotać na wietrze jak szmata, a ustawi się zupełnie inaczej, o lądowaniu nie wspominając... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 1.10 min. i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Ja was nie rozumiem....zanim film doszedł do 0:20 już widziałem że to kukła.... krzysiek w- coś mi się zdaje że to było więcej niż jedno piwko :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 nawet moja zona zobaczyła, że to kukła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Panowie nad czym tu dyskutować? Że białe jest białe a czarne jest czarne? Czy może że białe jest białe a czarne jest białe? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Żałość :ass: ściska :x Na logikę, żaden gigant by nie zrobił zawisu z takim obciążeniem. Film specjalnie 4literowej jakości aby nie było widać jak strachowi na wróble słomę wywiewa z nogawki Ż A Ł O S N E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.