krzysiek w Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Samobójstwo :shock: http://www.youtube.com/watch?v=UsPM1hOp0Nc Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabbitlkr Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Ten film ma więcej lat niz to forum;) I to nie jest człowiek;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawidgdynia Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Zgadza sie to nie człowiek to Superman:) a raczej poczatki kariery owego herosa:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwasiu Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Ten film nigdy nie umrze :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaliN Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Czy to takie trudne zobaczyć że to nie jest człowiek ? Facet ma na sobie spodenki, kukła już nie... i dziwnie pozbył się włosów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janosik72 Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 e tam czepiacie sie dla wszystkich mlodych to zajedwabisty film :mrgreen: Jan Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlem Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 ...wszystkich mlodych... Niekoniecznie, raczej naiwnych :twisted: Parę lat temu pokazałem ten film pięćdziesięcioletniemu inżynierowi architektowi i też był zafascynowany i święcie przekonany, że to prawda. Dopiero po dłuższym tłumaczeniu zgodził się, że udźwig modelu nie wystarczy dla uniesienia 70 kilogramowego faceta, że ciało ludzkie nie będzie się jednak trzepotać na wietrze jak szmata, a ustawi się zupełnie inaczej, o lądowaniu nie wspominając... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kuba.K Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 1.10 min. i wszystko jasne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y/F-22 Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Ja was nie rozumiem....zanim film doszedł do 0:20 już widziałem że to kukła.... krzysiek w- coś mi się zdaje że to było więcej niż jedno piwko :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali1983 Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 nawet moja zona zobaczyła, że to kukła Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtass_nt Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Panowie nad czym tu dyskutować? Że białe jest białe a czarne jest czarne? Czy może że białe jest białe a czarne jest białe? :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarekRG Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Żałość :ass: ściska :x Na logikę, żaden gigant by nie zrobił zawisu z takim obciążeniem. Film specjalnie 4literowej jakości aby nie było widać jak strachowi na wróble słomę wywiewa z nogawki Ż A Ł O S N E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.