Skocz do zawartości

Problem z nagraniem płyt DVD i pocztą

ECO400

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam tego laptopa http://www.skapiec.pl/site/cat/17/comp/244219 i po formacie mam problem z nagraniem plików na płytę DVD. Po prosu system Windows XP napotyka jakiś problem i nie może nagrać plików na płytę. Podejrzewam że nie ma zainstalowanych jakiś sterowników ale rzecz w tym że nie wiem jakie to mają być sterowniki.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wygląda to tak:

Dołączona grafika

albo konflikt sprzętu z konkretnymi płytami (sprawdź czy błędy się powtarzają przy użyciu płyt od kilku różnych producentów)

NIE, ze wszystkimi płytami jest taki problem.
Gość Kuba.K
Opublikowano

A nagrywałeś już pliki na płytę typu DVD ?? Spróbuj CD-R

Edit.

Ło matko chłopie.... tego się nie kopiuje!!!! Wypal to programem typu : Nero, Ashampoo Burning Studio itp.

TAK SIĘ NIE DA!! :lol2:

Opublikowano

TAK SIĘ NIE DA!! :lol2:

Da się da, to, że ty tak nie robiłeś nie oznacza od razu, że nie ma takiej możliwości.
Opublikowano

Da się da, to, że ty tak nie robiłeś nie oznacza od razu, że nie ma takiej możliwości.

właśnie :]

przed formatem tak nagrywałem płyty i wszystko było OK.

jakieś pomysły :?:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.