marek rokowski Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 No! model z pilotem od razu lepiej lata! o wyglądzie nie wspomnę! więcej fotek: http://picasaweb.google.pl/1marekR/Hellcat02?feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Nie no! To jest po prostu znęcanie się nad ludźmi! :twisted: Wygląda fantastycznie! Co Ci zapewne każdy już mówi. Gratuluję "ręki do modeli". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Ty naprawdę jesteś Marek zboczony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Wizdiałem zestaw KIT z dokładną instrukcją montażu. Jest on tu: http://www.abc-rc.pl/p/58/1687/model_f6f4_hellcat_-_esa_-_npn-modele_esa_-_epa-samoloty_i_szybowce.html . Czy ktos może posiada taką instrukcję?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 tak, każdy posiadacz zestawu bo stanowi jego cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capriman Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Fajny model tak jak i cała reszta. Wszytko fajnie pięknie tylko szkoda że wszystkie twoje tematy są nastawione na sprzedawanie kitów:(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Zawsze możesz siąść nad deską i sam wymyśleć fajny model. A jak sie okaże, że jest w stanie latać - to już wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Caprimen... jestem bardzo ciekawy co powoduje ludźmi że pisza coś takiego??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Fajny model tak jak i cała reszta. Wszytko fajnie pięknie tylko szkoda że wszystkie twoje tematy są nastawione na sprzedawanie kitów:(. Rozumiem, że wg ciebie - ktoś kto spędza miesiące na opracowaniu planów, wyprodukowaniu części i sprawdzeniu, czy wszystko jest jak powinno, nie ma prawa zażądać zadośćuczynienia za przepracowany czas i pomysłowość? Jeżeli tak - Proszę bardzo. Opracuj udaną, zaawansowaną konstrukcję i opublikuj za darmo w sieci, doskonale przygotowane plany. :wink: Na pewno ucieszysz mnóstwo ludzi. Podoba ci się ten model - kup. Nie podoba - zbuduj własny, lepszy. A nie żądaj by dać ci za darmo zabawkę, bo takie jest twoje przekonanie. Ach ta młodzież dzisiejsza wszystko by chcieli do rączki, od razu i żeby im jeszcze dopłacić za okazaną łaskę. :roll: Co tam - stuknie 18-ka, świat pokaże cruelowate oblicze i wybije z główki marzenia. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Panowie... A znacie pojęcie KIT z języka angielskiego?? KIT- coś do zrobienia samemu w tym wypadku. Marek sprzedaje wyłącznie powycinane kawałki pianki a nie pięknie zaokrąglone i pomalowane elementy. Teraz rozumiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Myślisz, że Caprimen stwierdził że szkoda że nie robię rtf lub arf? Jeśli tak - to bardzo niefortunnie to ujął... hehehe "powycinane kawałki pianki" ... - moją ideą jest żeby moje KIT-y zawierały coś więcej: detale, wzmocnienia, WYGIĘTE druty podwozia, instrukcje, schematy malowań, drobiazgi- to z czym mogą mieć problemy nie tylko młodzi modelarze;) -chyba nie widziałeś moich zestawów skoro sprowadzasz je do takiej prostej postaci ale luz - bo znowu robi się jałowa dyskusja OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 -chyba nie widziałeś moich zestawów skoro sprowadzasz je do takiej prostej postaci Na żywo niestety nie. A tutaj jesteśmy w temacie o helkacie gdzie nie ma drutów podwozia, detali i gotowego malowania. To że robisz KITy nie znaczy wcale, że to jest źle. Bardzo dobrze moim zdaniem. Jak sobie człowiek sam nie zrobi to się nie nauczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Na żywo niestety nie.No coś Ty ? a w Krakowie na zawodach ? Oglądałeś chyba tego FW co wygrałem ?Marek robi bardzo ładne modele, tylko szkoda nimi latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Kombaty widziałem ale nic innego nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 SUPER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristoff Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam ponownie. Szukając natchnienia znalazłem ten temat i co ? No i panie Marku więcej nie będę czytał i oglądał pańskich wypocin. Bo nie mogę teraz nawet patrzeć na swoje. Znajomi zachwycali się moim balsiakiem który nie dorasta do najmniejszego paznokcia i małego palca stopy Pańskim modelom. Tak na serio będę oryginalny i powiem że model jest super !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.