Malker Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Coś dla wytrawnych oglądaczy Cz.1 Cz.2 Cz.3 Cz.4 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Nie wiem co wy na to ale dla mnie wprowadzenie przez YT ograniczenia długości filmu do 10 minut jest co najmniej głupie. Rozumiem to ograniczenie max. 2GB, ale czasowe... A lotnisko macie fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Co tam robił Żelazny? Muzyka w ostatnim filmie koszmarna. Pasuje do filmu z czasów II WŚ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Żelazny wpada czasami do nas na lotnisko i robi pokaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 A do mnie to nie wpadnie :| Wolnej przestrzeni mamy kilka razy więcej Może we wakacje na imprezie będą ale cały czas nie jest potwierdzone bo problemy z pieniędzmi są... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 "A do mnie to nie wpadnie Wolnej przestrzeni mamy kilka razy więcej " U nas mu po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vespa Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Panowie, jak tam, w tym Michałkowie, jest ze "wstępem"? Można przyjechać kiedy się chce? Nie ma opłat albo jakiś kart wstępu czy wyznaczonych godzin? Pytam bo w tamtych rejonach (Gołuchów) mieszkają teściowie i bywam u nich co jakiś czas... Może by warto było zamiast wózka wrzucić do samochodu Wicherka :twisted: Niestety w moich rodzimych stronach nie ma lotniska Sorry za OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Zapraszamy w gości mamy wyznaczoną strefę i nie ma większych ograniczeń . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vespa Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 To na pewno skorzystam z zaproszenia - dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.