Malker Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Coś dla wytrawnych oglądaczy Cz.1 Cz.2 Cz.3 Cz.4 Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ECO400 Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Nie wiem co wy na to ale dla mnie wprowadzenie przez YT ograniczenia długości filmu do 10 minut jest co najmniej głupie. Rozumiem to ograniczenie max. 2GB, ale czasowe... A lotnisko macie fajne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtass_nt Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Co tam robił Żelazny? Muzyka w ostatnim filmie koszmarna. Pasuje do filmu z czasów II WŚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malker Posted May 12, 2010 Author Share Posted May 12, 2010 Żelazny wpada czasami do nas na lotnisko i robi pokaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtass_nt Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 A do mnie to nie wpadnie :| Wolnej przestrzeni mamy kilka razy więcej Może we wakacje na imprezie będą ale cały czas nie jest potwierdzone bo problemy z pieniędzmi są... Link to comment Share on other sites More sharing options...
instruktor Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 "A do mnie to nie wpadnie Wolnej przestrzeni mamy kilka razy więcej " U nas mu po drodze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vespa Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Panowie, jak tam, w tym Michałkowie, jest ze "wstępem"? Można przyjechać kiedy się chce? Nie ma opłat albo jakiś kart wstępu czy wyznaczonych godzin? Pytam bo w tamtych rejonach (Gołuchów) mieszkają teściowie i bywam u nich co jakiś czas... Może by warto było zamiast wózka wrzucić do samochodu Wicherka :twisted: Niestety w moich rodzimych stronach nie ma lotniska Sorry za OT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
instruktor Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Zapraszamy w gości mamy wyznaczoną strefę i nie ma większych ograniczeń . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vespa Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 To na pewno skorzystam z zaproszenia - dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.