Gość horn3t Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Wszystkie ciekawsze zamieściłem na forum generalnie to lubię fotografować samoloty i modele oraz ludzi, landszafty i takie tam inne HDR mi nie leżą i nie umiem tego. Daje kilka moich różnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Noo super zdjęcia Mogę wiedzieć gdzie było robione zdjęcie ogona LOT :?: Jakieś złomowisko czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Strzelam ten ogon jest w muzeum lotnictwa w Krakowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Strzelam ten ogon jest w muzeum lotnictwa w Krakowie? trafiony oraz to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Wszystkie ciekawsze zamieściłem na forum generalnie to lubię fotografować samoloty i modele oraz ludzi, landszafty i takie tam inne HDR mi nie leżą i nie umiem tego. Daje kilka moich różnych. Nie mam więcej pytań..................,świetne zdjęcia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 temat przycichł moja ulubiona fota strzelona na wakacjach w Kołobrzegu naście lat temu macie jakieś swoje żartobliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek L Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 horn3t... twoje zdjęcia wywalają w kosmos :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Coś na podtrzymanie tematu pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 2 i 3 najładniejsze :mrgreen: a co do "nie szczania" to dość ciekawy pomysł... ciekawe czy się sprawdza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Marcin ładny zestaw 3 najciekawsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 to może cuś ode mnie: Woliński Park Narodowy: By adik06 at 2010-06-04 By adik06 at 2010-06-04 By adik06 at 2010-06-04 Łukęcin (okolice Międzyzdrojów): By adik06 at 2010-06-04 By adik06 at 2010-06-04 P.S. - widziałem jak w Łukęcinie ktoś latał (chyba) EasyGliderem... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Red Arrows - Radom 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Małe fotostory w obecnym klimacie wodnoinżynieryjnym. :wink: Przyszła do nas burza z dala... Słonko chmurka nam zasłania... Wpierw ostrożnie, delikatnie... Znalazł cel i jeb.... ładnie... Potem skromnie nas przeprasza... Pogodą co rzadko się zdarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 marcin133, Pięknie pokazane strzały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Marcin, nie obrazisz się, jak sobie wrzucę twoją ostatnią fotkę na tapetę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 to może jeszcze coś (trochę więcej): Najpierw Tunezja: Poranek we Wrocławiu: Turcja - Green Canyon: Widok z okna Boeinga: Latawcem w Szymanowie (lotnisko Aeroklubu Wr.) to chyba tyle :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 A co mi tam... to może i ja pokażę kilka swoich amatorskich fotek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 ostatnie najlepsze :!: :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 rozbryzg kropli ładnie uchwyciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ooo, Jarek - skąd znasz Demi Moore? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.