Skocz do zawartości

[P] Do-228 z FMT

wiktoreksz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

poszukuje planow samolotu komunikacyjnego Do-228 opublikowanych rok-2 lata temu w FMT, skladajacych sie z 2 czesci. Jestem wielbicielem tego samolotu, mam juz taka cwierc-makiete z depronu na dwie 350-tki z reduktorem, a teraz chcalbym zbudowac model bardziej zblizony do oryginalu, czyli choc polmakiete :-)

Ktos ma?

Dziekuje i pozdrawiam

Wiktor

Opublikowano

Witam,

niestety nie mam informacji, w ktorych numerach publikowane byly te plany, nie znam tez wystarczajaco dobrze niemieckiego zeby odnalezc ta informacje na stronie wydawcy (vth.de).

Za ewentualna pomoc z gory dziekuje!

Pozdrawiam,

Wiktor Szpilczynski

Opublikowano

poszukuje planow samolotu komunikacyjnego Do-228 opublikowanych rok-2 lata temu w FMT

Pierwsza część planów zamieszczona jest w FMT nr 2/2006.

:twisted:

Opublikowano

Buwi 777.

Jakieś problemy z oczami :shock:

Przeczytaj temat raz jeszcze od początku, tylko powoli...

Pozdrawiam.

No i czytam - 1-2 lata temu a potem 2006/2 - to chyba ponad 4 lata ...

OK. jest ta druga część i ??

Skan, xero, odwiedzisz B-B, jakieś sugestie ....

ps. oczywiście cz2. w FMT 3/2006 :P

ps. sorry, ale teraz zauważyłem że wziąłem cytaty od dwóch osób - :* i jeszcze raz przepraszam ....

Opublikowano

buwi777,

do BB mam starsznie daleko, dlatego jezeli bylaby mozliwosc zeskanowania lub zrobienia ksero to jak najbardziej bym reflektowal, najchetniej w skali 1:1 (na jednym arkuszu, nie dzielone na mniejsze strony typu A4)... W W-wie znam kilka miejsc gdzie takie operacje sa mozliwe, nie wiem jak jest w BB. Koszty operacyje oczywiscie zwracam.

Swoja droga to juz 4 lata temu te plany byly publikowane; alez ten czas zasuwa...

Prosze o info ktora opcja bylaby najmniej klopotliwa.

Dziekuje i pozdrawiam,

Wiktor

Opublikowano

buwi777,[...]W W-wie znam kilka miejsc gdzie takie operacje sa mozliwe, nie wiem jak jest w BB. [...]

Tia, my zaścianek - co to ksero ?? :crazy: :devil:

reszta na PW :faja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.