Patryk Urban Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam Zastanawiałem się gdzie by ten temat wstawić i uważam że tu najlepiej pasuje. Ostatnio zrobiłem kilka fotek z około 11 000m i niżej. A oto i one. Teraz już coraz niżej Tak wygląda Sydney z powietrza Wyciągamy klapy I już po lądowaniu. Mam więcej takich fotek np nad Warszawą sfotografowany jest cały proces lądowania Przez połowe Polski przeleciałem to też mam "kilka" fotek i wstawie jeśli będzie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Patryk wstaw reszte fotek moze ktos zobaczy swój dom ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Jasne Patryk,dawaj fotki. I kombinuj jak to zrobic by podobne fotki-widoki miec ze swojego modelu RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ciekawi mnei tylko fakt czemu na pełnej wysokości wywalał hamulce ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 a czy gdzieś widać że hamulce są na pełnej wysokości? z tego co widzę to są już na ziemi... Edit: o przepraszam nieuważnie patrzyłem :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 4 fotka od góry...patrz uważniej:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ciekawi mnei tylko fakt czemu na pełnej wysokości wywalał hamulce ?? Dokładnie to samo pomyślałem oglądając fotki!! Może ktoś znajdzie się co to wyjaśni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Może tam gołoledź była i trochę przyhamował co by w poślizg nie wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 .... albo w koleiny wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Rozpoczął zniżanie? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Rozpoczął zniżanie? :shock: Hamulcami nie klapami ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 No tak. Leci z prędkością przelotową i zaczyna zniżanie: opuszcza nos, dławi silniki i wypuszcza hamulce żeby się nie rozpędzić. Można to zrobić bardziej elegancko, tylko czasami szkoda czasu... Jakby przy tej prędkości klapy wypuścił, to chyba by mu pętla zewnętrzna wyszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Albo piloci mieli małą libacje w kokpicie i gdy jeden z nich sięgał po zagryzke ruszył drąga od hamulców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 A dokąd (i skąd) Patryku leciałeś? No i widok jak w IŁ2 Szturmowik :twisted: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 A dokąd (i skąd) Patryku leciałeś? A z Australii do Polski :mrgreen: Narazie nie mam fotek bo nie mam zbytnio czasu a wracam do domu późnymi wieczorami umeczony. W czwartek jade do stolicy po apke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 W czwartek jade do stolicy po apke A jaką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 A co i gdzie masz zamiar zakupic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Jeśli jesteście aż tak ciekawi to jest to Sanwa VG6000 po Zbigu471. Jego żona sprzedaje i mój wujek chce to kupić, zaczyna modelarstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 mój wujek chce to kupić, zaczyna modelarstwo Przywiozłeś z Australii to wstrętne, nieuleczalne choróbsko zwane modelarstwem i się wujek zaraził? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Przywiozłeś z Australii to wstrętne, nieuleczalne choróbsko zwane modelarstwem i się wujek zaraził? Ano tak się składa że to on mnie tym zaraził kiedy mieszkałem jeszcze w Polsce Zaczął budować wicherka coś ponad 5 lat temu (ja mu w tym pomagałem) i do tej pory nie skończył. Tak się sami pozarażaliśmy a ja go raczej zmotywowałem do tego żeby sobie radio kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.