Patryk Urban Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam Zastanawiałem się gdzie by ten temat wstawić i uważam że tu najlepiej pasuje. Ostatnio zrobiłem kilka fotek z około 11 000m i niżej. A oto i one. Teraz już coraz niżej Tak wygląda Sydney z powietrza Wyciągamy klapy I już po lądowaniu. Mam więcej takich fotek np nad Warszawą sfotografowany jest cały proces lądowania Przez połowe Polski przeleciałem to też mam "kilka" fotek i wstawie jeśli będzie trzeba.
Piotrek_F3J Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Patryk wstaw reszte fotek moze ktos zobaczy swój dom ;D
Peter Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Jasne Patryk,dawaj fotki. I kombinuj jak to zrobic by podobne fotki-widoki miec ze swojego modelu RC
motyl Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ciekawi mnei tylko fakt czemu na pełnej wysokości wywalał hamulce ??
meteor Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 a czy gdzieś widać że hamulce są na pełnej wysokości? z tego co widzę to są już na ziemi... Edit: o przepraszam nieuważnie patrzyłem :oops:
marcin133 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ciekawi mnei tylko fakt czemu na pełnej wysokości wywalał hamulce ?? Dokładnie to samo pomyślałem oglądając fotki!! Może ktoś znajdzie się co to wyjaśni?
motyl Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Może tam gołoledź była i trochę przyhamował co by w poślizg nie wpaść
motyl Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Rozpoczął zniżanie? :shock: Hamulcami nie klapami ??
Ładziak Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 No tak. Leci z prędkością przelotową i zaczyna zniżanie: opuszcza nos, dławi silniki i wypuszcza hamulce żeby się nie rozpędzić. Można to zrobić bardziej elegancko, tylko czasami szkoda czasu... Jakby przy tej prędkości klapy wypuścił, to chyba by mu pętla zewnętrzna wyszła
czaja18 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Albo piloci mieli małą libacje w kokpicie i gdy jeden z nich sięgał po zagryzke ruszył drąga od hamulców
Diakon Opublikowano 4 Czerwca 2007 Opublikowano 4 Czerwca 2007 A dokąd (i skąd) Patryku leciałeś? No i widok jak w IŁ2 Szturmowik :twisted: .
Patryk Urban Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2007 A dokąd (i skąd) Patryku leciałeś? A z Australii do Polski :mrgreen: Narazie nie mam fotek bo nie mam zbytnio czasu a wracam do domu późnymi wieczorami umeczony. W czwartek jade do stolicy po apke
czaja18 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 W czwartek jade do stolicy po apke A jaką?
Patryk Urban Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2007 Jeśli jesteście aż tak ciekawi to jest to Sanwa VG6000 po Zbigu471. Jego żona sprzedaje i mój wujek chce to kupić, zaczyna modelarstwo.
Ładziak Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 mój wujek chce to kupić, zaczyna modelarstwo Przywiozłeś z Australii to wstrętne, nieuleczalne choróbsko zwane modelarstwem i się wujek zaraził? :wink:
Patryk Urban Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2007 Przywiozłeś z Australii to wstrętne, nieuleczalne choróbsko zwane modelarstwem i się wujek zaraził? Ano tak się składa że to on mnie tym zaraził kiedy mieszkałem jeszcze w Polsce Zaczął budować wicherka coś ponad 5 lat temu (ja mu w tym pomagałem) i do tej pory nie skończył. Tak się sami pozarażaliśmy a ja go raczej zmotywowałem do tego żeby sobie radio kupił
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.