Skocz do zawartości

Pomoc dla córki w pracy MGR - prośba o wypełnienie ankiety

Henry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Latam dużo ale mam nieodparte wrażenie że osoba układająca tę ankietę lata/latała mało lub wcale - taki mój PRYWATNY komentarz. ( czy ktoś zrozumiał pkt 8 ?? - dotyczy to wszystkich czy jakiejś wybranej linii ?? ) itd ....

Opublikowano

@Buwi777 - ja Ci powiem, że to 8 pytanie to wymysł promotorki mojej córki. Córka lata spoko jak na swój młody wiek i ma o tym pojęcie, ale co ma zrobić, jak szanownej pani doktor pasuje takie a nie inne pytanie i tak ma być.

Opublikowano

@Buwi777 - ja Ci powiem, że to 8 pytanie to wymysł promotorki mojej córki. Córka lata spoko jak na swój młody wiek i ma o tym pojęcie, ale co ma zrobić, jak szanownej pani doktor pasuje takie a nie inne pytanie i tak ma być.

Ale zapytaj córki - tak z ciekawości - kogo/czego tyczy to pytanie ( nr 8 ) :shock: :?: Jak Ona rozumie ten zestaw pytań/stwierdzeń ?? Konkretnej linii czy ogólnie wszystkich linii bo inaczej jest jak lecisz "normalną" linią a inaczej jak "tanią" :devil: :crazy:

Opublikowano

buwi777 nie wnikaj tylko wypełnij :wink:

+1 ode mnie, życz powodzenia córce Henry, BTW jaki kierunek studiuje Twoja córka?

Opublikowano

@MoronRC - córka jest specjalistką ds. Public Relations a teraz z tego robi jeszcze mgr.

@Buwi777 - pytanie 8 dotyczyło wszytkich linii lotniczych ogólnie :)

Opublikowano

Oczywiście też wypełniłem.

Ale faktycznie przyłączam się do opinii buwi777.

Ta Pani dr chyba nigdy nie leciała samolotem.

Latam troche ale pyt 9 nie jestem w stanie wypełnić. :(

Tam nie ma liniii którą latam oraz nie ma pola aby dodać swoją linie.

FINAIR :)

Opublikowano

Dokąd lata pan najczęściej - wymienione kraje europy "zachodniej" - nie widze tam Skandynawii dlatego tez nie ma tam finair. To wygląda na ankietę marketingową a więc ma ona określony zakres i cel.

Opublikowano

nie widze tam Skandynawii

bo skandynawia właściwie jest na północy ... oprócz Danii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.