meteor Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Co tu będę dużo pisać :] A TUTAJ FILM to pierwszy ale na 100% nie ostatni film :] kręcony mini kamerką Medion :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Widzę że nikt nawet nie chce komentarza napisać A TUTAJ KOLEJNY FILM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 A o czym napisac? Ze latasz nad glowami ludzi !!! Zadnych danych ??? Ten drugi filmik,to dobry,az sie mnie w glowie zakrecilo :crazy: .Jednak do przodu kamerka to lepsze rozwiazanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 może nie tyle nad głowami co nad domami ale to też niedobrze.... To napiszę trochę o modelu. Model nazywa sie Aero-Sport, ma 90cm rozp. i 92cm długości. Zrobiony z głowy. Posiada profil JOUKOWSKI 12% Z aparatem do lotu waży 510g. co daje obciążenie ok. 20g/dm2, wyposażony w silnik B2410-9Y,2 serwa e-sky 8g. oraz jedno hs-81, akumulatorki FullyMax 1050mAh. Peter może i w głowie kręci bo to raczej akrobatka a nie jakiś motoszybowiec. Sądzę że na ten wiatr co był u mnie dziś i wczoraj to i tak modelem mało targało, ale tylko dlatego że ma cienki profil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 No to chlopie,kupuj arkusz depronu, i widze Cie w konkursie.Moim czarnym koniem jest kolega Ladziak-ma moje osobiste dopingowanie,Ale duchem bede przy Tobie. Na razie to masz wieksze osiagniecia niz ja :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 CIekawie to wyglada, jak sie kamere skieruje na ogon, musze tez tak zrobic, zobaczymy jaki bedzi eefekt ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 No musze przyznac ze fajne to bylo -zwlaszcza 2-gi filmik-ogonowy ...to bylo zawsze moje marzenie -filmowac podczas lotu ... zycze Wam dalszych fajnych lotow i coraz lepszego filmowania (na razie loty jeszcze "nerwowe" ) ... Pozdrawiam Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Film fajny.Czy to jest ta kamera za 38 zł z allegro?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 jak ją kupowałem to kosztowała 79 ale to ta sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Aha .To zdjęcie też nuią robione ? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 nie to akurat telefonem :] ta kamerka zdjęć nie robi zbyt ciekawych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.