meteor Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Co tu będę dużo pisać :] A TUTAJ FILM to pierwszy ale na 100% nie ostatni film :] kręcony mini kamerką Medion :]
meteor Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Widzę że nikt nawet nie chce komentarza napisać A TUTAJ KOLEJNY FILM
Peter Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 A o czym napisac? Ze latasz nad glowami ludzi !!! Zadnych danych ??? Ten drugi filmik,to dobry,az sie mnie w glowie zakrecilo :crazy: .Jednak do przodu kamerka to lepsze rozwiazanie.
meteor Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 może nie tyle nad głowami co nad domami ale to też niedobrze.... To napiszę trochę o modelu. Model nazywa sie Aero-Sport, ma 90cm rozp. i 92cm długości. Zrobiony z głowy. Posiada profil JOUKOWSKI 12% Z aparatem do lotu waży 510g. co daje obciążenie ok. 20g/dm2, wyposażony w silnik B2410-9Y,2 serwa e-sky 8g. oraz jedno hs-81, akumulatorki FullyMax 1050mAh. Peter może i w głowie kręci bo to raczej akrobatka a nie jakiś motoszybowiec. Sądzę że na ten wiatr co był u mnie dziś i wczoraj to i tak modelem mało targało, ale tylko dlatego że ma cienki profil.
Peter Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 No to chlopie,kupuj arkusz depronu, i widze Cie w konkursie.Moim czarnym koniem jest kolega Ladziak-ma moje osobiste dopingowanie,Ale duchem bede przy Tobie. Na razie to masz wieksze osiagniecia niz ja :lol2:
Killerus Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 CIekawie to wyglada, jak sie kamere skieruje na ogon, musze tez tak zrobic, zobaczymy jaki bedzi eefekt ;-)
Janeczek Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 No musze przyznac ze fajne to bylo -zwlaszcza 2-gi filmik-ogonowy ...to bylo zawsze moje marzenie -filmowac podczas lotu ... zycze Wam dalszych fajnych lotow i coraz lepszego filmowania (na razie loty jeszcze "nerwowe" ) ... Pozdrawiam Janek
meteor Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 jak ją kupowałem to kosztowała 79 ale to ta sama
meteor Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 nie to akurat telefonem :] ta kamerka zdjęć nie robi zbyt ciekawych
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.