pawel66 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 wie ktoś gdzie Lublinie można wydrukować plany na dużych arkuszach?
hubert_tata Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 wie ktoś gdzie Lublinie można wydrukować plany na dużych arkuszach? Ulica Hempla, mały parking przy "nibyrondzie" koło dawnego domu kultury - zapytasz kogokolwiek i od razu trafisz.Niestety nazwy firmy nie pamiętam.
pawel66 Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 w jakim formacie muszę mieć przygotowane plany? ewentualnie mogą mi je przeskalować? (czy będą na tyle uprzejmi) firma mieści się w tym budynku za galą z parkingiem podziemnym? są szyldy widoczne z ulicy?
Pawel_W Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Ja drukuję u znajomego w agencji reklamowej Rhema na rogu Bohaterów Monte Cassino i Wojciechowskiej. Tam gdzie pisał m.in. Hubert również drukowałem i jest OK.
Adi Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Adres: ul.Okopowa 5 główne wejście do budynku DOKP (parter) Wszystko jest na tej stronie do której link podałem Jak przygotować plik do wydruku?
Marcus Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Wychodzi na to, że Kuba przeniósł temat wczoraj rano... :shock: Panie Adminie Drogi, dlaczego?
qba Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 bo Lublin to dziki wschód! ;] a regionalnia są do spraw regionalnych ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.