pawel66 Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 wie ktoś gdzie Lublinie można wydrukować plany na dużych arkuszach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojot Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Szukaj w okolicy uczelni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert_tata Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 wie ktoś gdzie Lublinie można wydrukować plany na dużych arkuszach? Ulica Hempla, mały parking przy "nibyrondzie" koło dawnego domu kultury - zapytasz kogokolwiek i od razu trafisz.Niestety nazwy firmy nie pamiętam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Proszę WISA-PRINT Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert_tata Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Proszę WISA-PRINTTo ta firma Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel66 Posted May 30, 2010 Author Share Posted May 30, 2010 w jakim formacie muszę mieć przygotowane plany? ewentualnie mogą mi je przeskalować? (czy będą na tyle uprzejmi) firma mieści się w tym budynku za galą z parkingiem podziemnym? są szyldy widoczne z ulicy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel_W Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Ja drukuję u znajomego w agencji reklamowej Rhema na rogu Bohaterów Monte Cassino i Wojciechowskiej. Tam gdzie pisał m.in. Hubert również drukowałem i jest OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Adres: ul.Okopowa 5 główne wejście do budynku DOKP (parter) Wszystko jest na tej stronie do której link podałem Jak przygotować plik do wydruku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ertman_176 Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Przepraszam ale co to za dział ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Wychodzi na to, że Kuba przeniósł temat wczoraj rano... :shock: Panie Adminie Drogi, dlaczego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qba Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 bo Lublin to dziki wschód! ;] a regionalnia są do spraw regionalnych ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.