rabbitlkr Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Kraśnicki Klub Modelarski ,,PA-LO-OK” zaprasza modelarzy i osoby lubiące modelarstwo do wzięcia udziału w IX Ogólnopolskim Mitingu Modelarskim zatytułowanym ,,KAŻDY MOŻE LATAĆ”. W programie przewidziano pokazy modeli latających sterowanych radiem ,,RC”, szybowców, motoszybowców, makiet, starty rakiet, modeli na uwięzi oraz inne atrakcje modelarskie. W spotkaniu uczestniczyć może każdy, kto ma lub nie ma modelu latającego. Prosimy o powiadomienie znajomych, którzy mają ochotę na modelarską zabawę. Każdy jest mile widziany. Przewidziane są wyróżnienia pucharowe za najciekawsze występy. Wstęp wolny. Spotkanie odbędzie się w dniach 11-12 sierpnia 2007 roku od godzin porannych na lotnisku modelarskim K.K.M.,,PA-LO-OK” na Pasiece za Zakładami Poligraficznymi AJG. Dojazd drogą asfaltową w kierunku na Rzeczycę obok lecznicy dla zwierząt. Mapa do dojazdu oraz fotki z ubiegło rocznych spotkań http://www.pa-lo-ok.prv.pl/ www.modelmania.w.szu.pl/ http://www.rcwings.pl/ KONTAKT: Tomasz Frączek ul. Szewska 10b, 23-200 Kraśnik. Kom. 0-691 377 763 frt@wp.pl :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Kraśnicki piknik modelarski zbliża się wielkimi krokami;) Oczywiście zapraszam wszystkich chętnych modelarzy na wspólne piknikowanie;) W ramach uzupełnienia dodam, że od uczestników pikniku będzie pobierana opłata w wysokości 10zł. jeszcze raz serdecznie zparaszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszparczew Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Nasza ekipa się wybiera 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ano ja też się wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 W Kraśniku była niesamowita zabawa i świetna atmosfera. Trochę fotek z 2 dni spotkania, szkoda tylko ,że pogoda mogła być lepsza. To są zdjęcia z soboty ,w niedziele była ładniejsza pogoda , a i modeli więcej . Przy okazji ten dwupłat to takie maleństwo ,że mało sam w niego nie siadłem. i pozostałe stadko modeli A to moja mała gromadka Jak małe podrosną to też będą tak duże jak mamusia :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 ja tak z krótkim komentarzem sie wetnę... na pierwszej fotce widać ślicznego Edge 540;] a na drugiej fotce to skupisko ludzi dokonuje oględzin rozbitego Diablotina XXL w krótce będa fotki z naszych aparatów;) ale najpierw trzeba odespać;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Ten Diablotin to całkowicie skasowany :?: 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 A tu trochę zdjęć z lotów tych większych maszyn . Oraz spit który wystawił kolega Rabbit (dlaczego opisu budowy na forum nie ma to nie rozumiem ,ban mu się za to należy jak nic :mrgreen: Co niektórzy pozbierali to co inni pogubili na lotnisku i z taki trofeum wrócili do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 cześć wszystkim ej gdzie mogę zobaczyć film z kraksy diablo albo jakieś zdjęcia z resztek :lol2: ;D :rotfl: jak macie to wstawcie będzie co oglądać :faja: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 film będzie, nagrany jest tylko trzeba go obrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Jak znam Rabbita to na trzeba będzie się skończy ,zdjęcia też miał zrobić ,ale już tydzień po pikniku odpoczywa i odpocząć nie może :twisted: :evil: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Tak jak pisałem na PM problem polega na tym, że nie mam tych materiałów w domu. Film jest jeszcze w materiałach lokalnej telewizji i nasz człowiek go dopiero stamtąd wyciągnie a zdjęcia są na komputerach ludzi z którymi nie widuje sie codziennie. oni dopiero mi to na płyty pozrzucają a wtedy ja wstawię tyle zdjęć, że nie będziecie wiedzieli z której strony oglądać ale to juz wszystko idzie w dobrym kierunku i niedługo juz zdjęcia powinienem mieć Edit: No ale na pocieszenie dam jedna fotkę Nigdzie nie zauważyłem, żeby Pan moderator sie tym pochwalił dlatego zrobię to za niego:p Na zdjęciu Tomek z nagrodą, która otrzymał za makietę samolotu Łoś. Małe wielkie Łosie i te sprawy:p edit1: a tutaj mała panoramka Pikniku, jak widać trochę ludzi było;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Oj , moim zdaniem Twój Spit bardziej zasługiwał na ta nagrodę. Łosiowi jeszcze daleko do makiety. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ale nie powiesz że łoś jest brzydki a poza tym obydwa są ładnie odwzorowane i zasługują na nagrodę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 No i film z kraksy Diablotina XXL juz jest;] Niedługo będzie i obszerna fotorelacja z pikniku;) http://pa-lo-ok.ovh.org/pliki/video/diablotin.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ale niefart :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 dzięki że wrzuciłeś filmik jest super :shock: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Aż co to była za kraksa ,a jaki huk ,no i co to za piknik bez poważniejszej kraksy ,wszystkie krety w okolicy by się obraziły :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 ale każdy wie że bez kraksy niema udanej imprezy co nie :lol2: :jupi: nasz latanie w tbg to mniej więcej w 30% rozbicia i uszkodzenia :oops: a jak jest u was :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 W tym roku u mnie nawet jakoś spokojnie ,tylko co 4 wyjazd to kraksa :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.