Skocz do zawartości

FPV Hobby King

traperxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro są nowe to chyba logiczne że najpierw trzeba je sprawdzić żeby wydać opinie. Musisz poczekać kilkanaście dni a na rcg porobią testy :wink:

Gość Anonymous
Opublikowano

Myślisz że komuś robi różnice że używasz 900 MHz 100mW czy 2,4 GHZ / 700 mW - 1W? :)

Opublikowano

Jak Cię złapią na użytkowaniu 900mHZ to ponoć duże kary są, nie wspomnę już o mocy nadajnika która jest ograniczona prawnie podajże do 10mW :lol:

Opublikowano

A ja bym tego nie kupił.

Już nie chodzi o to, że coś jest nie legalne bo pewnie i tak wiele osób używa czegoś czego nie powinna.

Te zestawy są kiepskie moim zdaniem. Kupiłem jeden zestaw na ebay i jest to wielkie kłopotliwe kiepska jakość myślę, że z tym będzie podobnie. Chcesz mieć coś dobrego musisz zainwestować.

Hobbywireless.com ( Tutaj mają dobre zestawy kupisz podłączysz latasz )

Eski

Gość Anonymous
Opublikowano
Eski, Ciekawe, za niecałe 300 PLN można mieć dobry zestaw wideo + cam, właśnie z ebay.com :)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W Polsce NIE WOLNO oraz NIE MA SENSU uzywac 900mhz. Nie wolno poniewaz gsm na tym dziala. Nie ma sensu poniewaz gsm na tym dziala - bedziecie mieli takie zaklocenia od nadajnikow gsm ze nie polatacie.

Jedynie kamerka moze byc fajna, ale to jeszcze trzeba poczekac na odzew RCG.

Opublikowano

Witam,

ja wczoraj odebrałem z poczty kamerkę z HobbyKing i jak na razie złego słowa o niej powiedzieć nie mogę, z resztą za 17 USD cudów nie oczekuję :) Jak skończę składać do kupy swojego EGP do fpv i będzie przyzwoita pogoda to zamieszę jakieś nagranie dla porównania :)

Opublikowano

Ze pasmo jest bee, to już wiadomo, a ja dodam że moc jest też za mała aby gdzieś dlej polecieć. Natomiast kamerka zdaje się być dosyć fajna zwłaszcza że to sony. Dzisiaj pojawił sie też zestaw do sterowania kamerką. Cena godna polecenia,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.