traperxx Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Witam. Dzisiaj na HK zobaczyłem, że mają nowe rodzaje FPV na sprzdaż. Prosiłbym o jakieś opinie o tych produktach: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=11976 http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=11975 http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=11977 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Skoro są nowe to chyba logiczne że najpierw trzeba je sprawdzić żeby wydać opinie. Musisz poczekać kilkanaście dni a na rcg porobią testy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Powiem CI tylko że tych modułów nie można używać w Polsce. Pasmo zakazane. (900mhz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Myślisz że komuś robi różnice że używasz 900 MHz 100mW czy 2,4 GHZ / 700 mW - 1W? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Jak Cię złapią na użytkowaniu 900mHZ to ponoć duże kary są, nie wspomnę już o mocy nadajnika która jest ograniczona prawnie podajże do 10mW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 No dobra, na 900MHz działa GSM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Myślisz że komuś robi różnice że używasz 900 MHz 100mW czy 2,4 GHZ / 700 mW - 1W? Posiadaczom telefonów komórkowych - robi. :wink: http://heading.pata.pl/pasmorp.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eski Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 A ja bym tego nie kupił. Już nie chodzi o to, że coś jest nie legalne bo pewnie i tak wiele osób używa czegoś czego nie powinna. Te zestawy są kiepskie moim zdaniem. Kupiłem jeden zestaw na ebay i jest to wielkie kłopotliwe kiepska jakość myślę, że z tym będzie podobnie. Chcesz mieć coś dobrego musisz zainwestować. Hobbywireless.com ( Tutaj mają dobre zestawy kupisz podłączysz latasz ) Eski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Eski, Ciekawe, za niecałe 300 PLN można mieć dobry zestaw wideo + cam, właśnie z ebay.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traperxx Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Witam Chciałbym się spytać czy już wiadomo jak to fpv sie sprawdza?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 W Polsce NIE WOLNO oraz NIE MA SENSU uzywac 900mhz. Nie wolno poniewaz gsm na tym dziala. Nie ma sensu poniewaz gsm na tym dziala - bedziecie mieli takie zaklocenia od nadajnikow gsm ze nie polatacie. Jedynie kamerka moze byc fajna, ale to jeszcze trzeba poczekac na odzew RCG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzalonySzynszyl Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Witam, ja wczoraj odebrałem z poczty kamerkę z HobbyKing i jak na razie złego słowa o niej powiedzieć nie mogę, z resztą za 17 USD cudów nie oczekuję Jak skończę składać do kupy swojego EGP do fpv i będzie przyzwoita pogoda to zamieszę jakieś nagranie dla porównania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ze pasmo jest bee, to już wiadomo, a ja dodam że moc jest też za mała aby gdzieś dlej polecieć. Natomiast kamerka zdaje się być dosyć fajna zwłaszcza że to sony. Dzisiaj pojawił sie też zestaw do sterowania kamerką. Cena godna polecenia, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.