Piotrek2136 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Witam, W sobotę 05-06-2010 na lotnisku w pile odbędzie się rodzinny piknik lotniczy kto by przyjechał z modelem po prostu sobie polatać? Pogodę mamy zamówioną więc powinno być ładnie a w zamian za to kto wie, może jakiś przelot antkiem albo wilgą nad piłą Atrakcje będą zapewnione na cały dzień, pokaz gaszenia "pożarów" przez dromadery, loty widokowe, tor cartingowy, coś do jedzenia, koncert Prosił bym tylko o wcześniejsze poinformowanie mnie ze względów organizacyjnych... Jutro jeszcze wszystko dokładnie ustalę o której, co z autami itp. i napiszę. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Witam. Bardzo fajnie. Ja z synem i modelami podjadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FERFI Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Skoro tak to pewnie przyjadę, ale najwcześniej o godzinie 15 bo do 13 pracuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Postaram się być razem z synem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki0506 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Bardzo fajnie, że macie piknik ale nie mam czasu, żeby zawitać w Pile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 wielkie dzięki chłopaki czekam na innych :roll: mam jeszcze takie pytanie, czy któryś z kolegów którzy przyjadą na piknik mógł by pożyczyć śmigło 15x6 do elektryka? paczka jeszcze nie wysłana a piknik w sobotę... nie zdąży dojść... Był bym bardzo wdzięczny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 jak koledzy jadą to ja też :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Piknik zaczyna się o 10.00 ja niestety na lotnisku będę około 13. jeśli ktoś chce to zapraszam od 10 natomiast zorganizujemy się około godziny 13. teraz jadę na lotnisko walczyć o każdy metr i każdą minutę w powietrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 tak więc wszystko jest dla zwykłych śmiertelników tajemnicą i powiedzieli mi tylko tyle że dromadery są o 13.30 i 14.30. Miejsca mamy sporo więc brać wszystko co macie do latanie ;P im więcej tym lepiej. Nasze miejsce jest za wystawą statyczną samolotów, duży trawnik za domkiem pilota po prawej stronie pasa... Jeśli możecie to przyjedźcie nawet przed 10, będzie mniej ludzi i będziecie mogli dojechać tam łatwiej samochodami, po lotnisku jeźdźcie na światłach awaryjnych żeby wiedzieli że wiecie jak się zachować i jeźdźcie prawą stroną! nie środkiem żeby nie było zamieszania. podobnie z autami. postarajcie się ładnie je ustawić żeby nie rzucały się w oczy jako główna atrakcja... to właściwie z grubsza wszystko co mi powiedzieli :ble: ja będę dopiero o 13 niestety ale jeśli się dogadacie to możecie latać wcześniej ;p najlepiej jak byście rozmawiali z takim grubszym miłym panem który będzie się pewnie rządził ;p jak powiecie że modelarze to będzie wiedział.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.