Lech Mirkiewicz Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Witam. 11-go lipca organizujemy trzeci już piknik modelarski na naszym lotnisku w Biłgoraju. Lotnisko mamy trawiaste o wymiarach około 35 na 70 metrów z bezpieczną przestrzenią wokół. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do uczestnictwa ( z modelami oczywiście). W razie pytań proszę o kontakt.Pozdrawiam Lech Mirkiewicz Link do lokalizatora naszego lotniska. http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=bi%B3goraj&loc2=woj.+Lubelskie%2C+Zagumnie+1&byCar=on&cId1=&sId1=&cId2=775d6841f64f2b4d087000cf8d005f8a000850007f007fa2&sId2= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Jeśli o mnie chodzi to się wybieram, myślę, że przywiozę ze sobą jeszcze kilku modelarzy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Tym razem będzie większa oprawa,więcej miejsc parkingowych, WC, gastronomia,piwo, reklamy sponsorów , niskie przeloty samolotów ultralekkich itd... Mamy nadzieję że pogoda dopisze a przede wszystkim modelarze, Serdecznie zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ja się piszę, oby tylko nic nie wyskoczyło. Pewnie wpadnę z Ravenem , w ostateczności z Ultimatem i Łosiem. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Mam nadzieje, że macie klimatyzowaną płytę lotniska;p Do jutra;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Bardzo nam przykro ale klima nam wysiadła w zeszłym roku :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Jutro ma przygrzac bardziej niż dzisiaj.Będzie ciężko.Ja dzisiaj polatałem w Lubartowie po 17 i było gorąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Pogoda się zapowiada dobra Szkoda tylko że się teraz dowiedziałem, bo byłem niedaleko dzisiaj i bym został na noc do jutra gdybym wiedział e jest piknik :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Damy radę, powiesimy kilka helików i będzie chłodniej. Jeśli macie jakieś kombaty to nie zapomnijcie ich zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Rabbit , nie narzekaj , zaczniesz w zawisie i tak cały lot, trochę będzie nudno, ale za to chłodno. :rotfl: Łoś i UltimatePl już spakowane w samochodzie. Z combatem nie dało rady zbrakło czasu na poskładanie . :ble: Pewnie ok. 12 się pojawię (pojawimy się). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Ja się zaraz pakuję.Wezmę combata i helika to trochę się ochłodzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Ja już dojechałem do domu.Dziękuję za piknik.Wszystko na tip top oprócz skwaru lejącego się z nieba i silnego bocznego wiatru.Pozdrowienia dla organizatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Chyba upał dał nieźle w kość.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 No i szczęśliwie do domciu dotarłem. Jak zwykle piknik świetny, sympatyczna atmosfera jedynie upał dawał się we znaki. No i ten boczny wiatr. Ale nie przejmujemy się tym na co wpływu nie mamy;) Za rok na pewno zawitam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 No i ja już w domciu. Warto było te 140 km zrobić. W przyszłym roku pewnie znowu się zobaczymy. 8) Było bardzo fajnie , czekam na fotki ,może ktoś robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 tomuś a zdjęcia gdzie?Rabitek Ty ze swoimi umiejętnośćami narzekasz na wiatr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Sęk w tym , że późno się ocknąłem że mam aparat i :ass: ze zdjęć. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Dziękujemy wszystkim uczestnikom naszego pikniku. Cieszymy się,że Wam się podobało. Było super ale za rok będzie jeszcze lepiej.Pozdrawiam Lech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Panie Leszku co tak marnie z tymi fotkami , kliszy zbrakło. :wink: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Panie LeszkuA cóż to za oficjalny ton? Lechu wystarczy Zdjęć jest dużo ale nie mam kiedy się tym zająć. Jest reportaż tu: http://bilgoraj.com.pl/wiadomosci/news.php?id=5084 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.