rapier Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Przy takich rozmiarach to na latanie na zboczu jako PSS chyba idealnie sie nadaje Ciekawe tylko jaka cena bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 oceniam na ponad trzy stówy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 no dobra...robimy zaklady Jak to bedzie golas czyli same piankli bez napedow itd to stawiam 150$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 ale nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 zalezy jeszcze od tego jaki sie ma status u nich ;P. JA patrze na platinum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 ja mówie że będzie okolo 99$ jesli golas a z wyposarzeniem bez silnika to okolo 170$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 ze 150cm rozpiętości pewnie wycenią na 130-150$ z serwami do wymiany i silnikiem bez regla jak spitfire-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 mam wrazenie ze model ma spokojnie 180cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Tam obok leży Yak który ma 1,5m a ten Mustang wydaje się sporo większy. Też obstawiam w granicach 1,8m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 A ja stawiam, że waga przesyłki będzie większa jak dopuszczalna do naszego kraju. To niestety często uniemożliwia zakup ciekawych i w dobrej cenie modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Nawet EMS Express ma limit do Polski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 po mojemu ma 1,5m i będzie pianka + silnik + regiel w cenie 219$ .. jak zakłady.. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 hmmm 130 $ za golasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eski Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 249,99 Regiel + Silnik + model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Andych, dobrze prawi, niestety... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Myslicie ze przesylka przekroczy 5kg?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 znajac chińczyków to pewnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eski Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Nie przekroczy 5kg. a nawet jeśli wtedy można model zamówić do jakiegoś znajomego za granicą. po czym zapłacić 100zł. kurierowi i macie model w domu na drugi, trzeci dzień. Mnie bardziej zastanawiam gdzie znaleźliście info ze ten model się tam pojawi Bo chyba nie wywnioskowaliście tego po zdjęciu małej pani z modelem ? Eski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Logujesz sie w sklepie, na gornej belce wciskasz zakladke HOME, a potem nad przewijajaca sie lista nowych produktow masz niebieska zakladke new product i w ten sposob ladujesz tutaj http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/blog.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eski Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Logujesz sie w sklepie, na gornej belce wciskasz zakladke HOME, a potem nad przewijajaca sie lista nowych produktow masz niebieska zakladke new product i w ten sposob ladujesz tutaj http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/blog.asp A Faktycznie jest. Nie widziałem tego nigdy. To teraz powiedzmy tak. Zakładając, że model będzie posiadał regiel + silnik + serwa . Kto wykarmi to bateriami ? Koszty baterii przy takiej wielkości uważam, że to nie ma sensu. Eski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.