rapier Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Przy takich rozmiarach to na latanie na zboczu jako PSS chyba idealnie sie nadaje Ciekawe tylko jaka cena bedzie
rapier Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2010 no dobra...robimy zaklady Jak to bedzie golas czyli same piankli bez napedow itd to stawiam 150$
rapier Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2010 zalezy jeszcze od tego jaki sie ma status u nich ;P. JA patrze na platinum
robraf Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 ja mówie że będzie okolo 99$ jesli golas a z wyposarzeniem bez silnika to okolo 170$
cyrax_ojz Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 ze 150cm rozpiętości pewnie wycenią na 130-150$ z serwami do wymiany i silnikiem bez regla jak spitfire-a
rapier Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2010 mam wrazenie ze model ma spokojnie 180cm
ECO400 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Tam obok leży Yak który ma 1,5m a ten Mustang wydaje się sporo większy. Też obstawiam w granicach 1,8m
Andych Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 A ja stawiam, że waga przesyłki będzie większa jak dopuszczalna do naszego kraju. To niestety często uniemożliwia zakup ciekawych i w dobrej cenie modeli.
rapier Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2010 Nawet EMS Express ma limit do Polski ?
barton3 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 po mojemu ma 1,5m i będzie pianka + silnik + regiel w cenie 219$ .. jak zakłady.. ;p
rapier Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 Myslicie ze przesylka przekroczy 5kg??
Eski Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Nie przekroczy 5kg. a nawet jeśli wtedy można model zamówić do jakiegoś znajomego za granicą. po czym zapłacić 100zł. kurierowi i macie model w domu na drugi, trzeci dzień. Mnie bardziej zastanawiam gdzie znaleźliście info ze ten model się tam pojawi Bo chyba nie wywnioskowaliście tego po zdjęciu małej pani z modelem ? Eski
rapier Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 Logujesz sie w sklepie, na gornej belce wciskasz zakladke HOME, a potem nad przewijajaca sie lista nowych produktow masz niebieska zakladke new product i w ten sposob ladujesz tutaj http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/blog.asp
Eski Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Logujesz sie w sklepie, na gornej belce wciskasz zakladke HOME, a potem nad przewijajaca sie lista nowych produktow masz niebieska zakladke new product i w ten sposob ladujesz tutaj http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/blog.asp A Faktycznie jest. Nie widziałem tego nigdy. To teraz powiedzmy tak. Zakładając, że model będzie posiadał regiel + silnik + serwa . Kto wykarmi to bateriami ? Koszty baterii przy takiej wielkości uważam, że to nie ma sensu. Eski
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.