rapier Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Przy takich rozmiarach to na latanie na zboczu jako PSS chyba idealnie sie nadaje Ciekawe tylko jaka cena bedzie
rapier Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 no dobra...robimy zaklady Jak to bedzie golas czyli same piankli bez napedow itd to stawiam 150$
rapier Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 zalezy jeszcze od tego jaki sie ma status u nich ;P. JA patrze na platinum
robraf Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 ja mówie że będzie okolo 99$ jesli golas a z wyposarzeniem bez silnika to okolo 170$
cyrax_ojz Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 ze 150cm rozpiętości pewnie wycenią na 130-150$ z serwami do wymiany i silnikiem bez regla jak spitfire-a
ECO400 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Tam obok leży Yak który ma 1,5m a ten Mustang wydaje się sporo większy. Też obstawiam w granicach 1,8m
Andych Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 A ja stawiam, że waga przesyłki będzie większa jak dopuszczalna do naszego kraju. To niestety często uniemożliwia zakup ciekawych i w dobrej cenie modeli.
barton3 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 po mojemu ma 1,5m i będzie pianka + silnik + regiel w cenie 219$ .. jak zakłady.. ;p
Eski Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Nie przekroczy 5kg. a nawet jeśli wtedy można model zamówić do jakiegoś znajomego za granicą. po czym zapłacić 100zł. kurierowi i macie model w domu na drugi, trzeci dzień. Mnie bardziej zastanawiam gdzie znaleźliście info ze ten model się tam pojawi Bo chyba nie wywnioskowaliście tego po zdjęciu małej pani z modelem ? Eski
rapier Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Logujesz sie w sklepie, na gornej belce wciskasz zakladke HOME, a potem nad przewijajaca sie lista nowych produktow masz niebieska zakladke new product i w ten sposob ladujesz tutaj http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/blog.asp
Eski Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Logujesz sie w sklepie, na gornej belce wciskasz zakladke HOME, a potem nad przewijajaca sie lista nowych produktow masz niebieska zakladke new product i w ten sposob ladujesz tutaj http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/blog.asp A Faktycznie jest. Nie widziałem tego nigdy. To teraz powiedzmy tak. Zakładając, że model będzie posiadał regiel + silnik + serwa . Kto wykarmi to bateriami ? Koszty baterii przy takiej wielkości uważam, że to nie ma sensu. Eski
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.