Krzysztof Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Witam szanowne grono pozwólcie ze sie przedstawię mam na imię Krzysztof stuknęło mi już 44 wiosenek mieszkam w Jarosławiu woj podkarpackie moja przygoda z modelarstwem rozpoczęła sie od modeli na uwięzi jeszcze w czasach jak w Jarosławiu prężnie działał klub modelarski niestety została ona przerwana na ładnych 30 lat i nagle wirus z młodości wrócił oczywiście muszę sie przyznać że w rc jestem zupełnie zielony . Modele na uwięzi a zdalnie sterowane to zupełnie dwie różne rzeczy jeżeli chodzi o system sterowania co do budowy to inna sprawa jestem tradycjonalistą lubię zapach drewna ,balsa to wdzięczny materiał , co do napędu preferuje silniki spalinowe . Ze względu na to że zdalne sterowanie jest mi zupełnie obce zdecydowałem sie jednak rozpocząć naukę od modeli napędzanych elektrycznie no i oczywiście depronowych jednak proszę nie myśleć że przy tym pozostanę już jestem w trakcie budowy drewniaczka CAP 10b i jak tylko opanuje trochę umiejętności pilotażu natychmiast wracam do spaliny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Witaj na forum .Miłej lektury. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.