Eski Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Bo jak będziecie dalej tak latać to będzie obowiązek latania w kaskach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sch0te-4- Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 jakiś rok temu kolega latał na lotnisku samolotem elektrycznym maszyna latała po jakiś 5 minutach samolot się nie spodziewanie zapalił model miał około metra rozpiętości i był zrobiony z balsy model spadł ogromny ogień my tu nie wiemy co robić ale dobrze że samochodzie była gaśnica to ugasiliśmy po ugaszeni jakiś 5 godzinach poszedłem do kolegi i zobaczyłem model wszystko spłonęło a najbardziej to akumulator li-pol kolega miał spalony odbiornik oraz serwa które po kablach zapaliły się . Ja latam modelem w pokrowcu i trzymam go walizce która się nie pali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Sch0te[4], masz trochę znaków przestankowych i wstaw do swojego tekstu, bo tego się nie da czytać: . . . . . . , , , , , - - ! ! ! Tip: wielkie litery uzyskasz korzystając z klawisza SHIFT. :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 "]Ja latam modelem w pokrowcuWrzuć koniecznie jakieś zdjęcia modelu latającego w pokrowcu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.