lukaszparczew Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 witam mam pytanie :)jak zrobic bagnety węglowe ,do lotusa 2m bo mi chodzi przewaznie o forme z czego zrobić i jak?? ii tez mi chodzi bagnety oddzielane czy cos takiego:] jak by ktos mógł niech podzieli sie zemno jak sie robi , :cry: :?: :?: :?: pozdrawiam
Patryk Sokol Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zobacz tutaj: http://www.saumodelarnia.fora.pl/sky-express-t577.html Ogólna zasada jest wyjaśniona. Gorzej jak chcesz okrągłe... To już trudniejsze zadanie.
Gość Anonymous Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Cześć! Jeśli chodzi o bagnety węglowe do Lotusa to można je kupić w ArtHobby; jak sprawdziłem na planie to 4mm. Taki zestaw 4 bagnetów kosztuje ok. 23zł. ( Bagnety węglowe A0044 22.96 PLN ). Sądzę że robienie własnych bagnetów okrągłych jest conajmniej bez sensu, bo idziemy do modelarskiego i prosimy o pręt węglowy x mm średnicy docinamy i mamy bagnet...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.