lukaszparczew Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 witam mam pytanie :)jak zrobic bagnety węglowe ,do lotusa 2m bo mi chodzi przewaznie o forme z czego zrobić i jak?? ii tez mi chodzi bagnety oddzielane czy cos takiego:] jak by ktos mógł niech podzieli sie zemno jak sie robi , :cry: :?: :?: :?: pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Sokol Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Zobacz tutaj: http://www.saumodelarnia.fora.pl/sky-express-t577.html Ogólna zasada jest wyjaśniona. Gorzej jak chcesz okrągłe... To już trudniejsze zadanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Cześć! Jeśli chodzi o bagnety węglowe do Lotusa to można je kupić w ArtHobby; jak sprawdziłem na planie to 4mm. Taki zestaw 4 bagnetów kosztuje ok. 23zł. ( Bagnety węglowe A0044 22.96 PLN ). Sądzę że robienie własnych bagnetów okrągłych jest conajmniej bez sensu, bo idziemy do modelarskiego i prosimy o pręt węglowy x mm średnicy docinamy i mamy bagnet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.