cyrax_ojz Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 do zrobienia zostały wstawki pod ogon, popychacze, kabinka, maska i lekko obniżyć podwozie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Ładnie Jaką przewidujesz wage do lotu i z jakim pakietem :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Dlaczego serwa są z góry a nie z dołu? Tak było na planach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 a czy wszystko trzeba zrobić w/g planu ? :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 bardzo dobrze ze na górze przynajmniej przy lądowaniu nie będzie się trawa zaczepiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supersamiec Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 z bólem serca stwierdzam, że śliczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Witam . Ja bym zróżnicował np. nalepkami dół od góry , bo przy gorszym oświetleniu latanie będzie sprawiało dodatkowy problem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Ładnie Jaką przewidujesz wage do lotu i z jakim pakietem :?: silnik turnigy 35-36 regiel turnigy 60A serwa bez pakietu i kabinki 820g pakiety 2200 3s i jeśli z sensem upcham regiel i kabelki to może i 4000 3s tez wejdzie Dlaczego serwa są z góry a nie z dołu? Tak było na planach? tak wygodniej było :wink: Witam . Ja bym zróżnicował np. nalepkami dół od góry , bo przy gorszym oświetleniu latanie będzie sprawiało dodatkowy problem . od spodu kadłub jest zielony ale jak słońce się schowa to i tak nie odróżnię koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Hey. Piękny ten Twój madman, aż się prosi o oswietlenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 pozostaje już tylko przykręcić śmigło i oblot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 moim zdaniem silnik jest stanowczo zbyt nisko . Ale to się okaże w locie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 moim zdaniem silnik jest stanowczo zbyt nisko . Ale to się okaże w locie. silnik jest zamocowany na środku skrzydła mimo drobnych niedoróbek (na ogonie) nie mogłem doczekać się oblotu :jupi: zachęcony ładną pogodą wybrałem się na lotnisko tam już czekał na mnie inny Madman :rotfl: po poprawieniu sterów i wyważeniu z pakietem 2200 3s byłem mile zaskoczony że po starcie leci idealnie szybuje bardzo ładnie po dodaniu gazu leci prosto zero podrywania modelu lot na plecach również poprawny lata się całkiem jak halówką nogi miałem jak z waty w końcu to mój pierwszy balsowy model na pewno warty polecenia innym :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 seryjna produkcja czy co ? :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 fajne brzdące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 chyba jeszcze nie ale mój jest trzecim Madmanem w naszym klubie RC Złotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzdry Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 hej , mógłbyś podrzucić swoje plany ? krzysztof.janukowicz@wp.pl szukam czegoś koło metra i ten model jest naprawdę fajny i z tego co piszesz przyjemnie lata :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarwoj1 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Siemka Mógłbyś podać +/- ile i jakiego materiału do budowy potrzebowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 21 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Siemka Mógłbyś podać +/- ile i jakiego materiału do budowy potrzebowałeś? przy rozpietości 1150mm 1 skrzynka po mandarynkach balsa 1,5mm 3 albo 4 deski balsa 2mm 1 deska balsa 3mm 2 deski balsa 6mm 1 deska basla 8mm 1 deska 2 listwy sosnowe 2x8 2 listwy sosnowe 3x7 folia około 3m x 0,6m ps. jest nas coraz więcej :rotfl: plaga madmanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 No to może ja się skuszę ten czerwono czarny bardzo fajnie zrobiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Madman madman Watcha gonna do, whatcha gonna do when they flown for you! 8) :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.