Tytan Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Witam. Znalazłem na allegro bardzzzzo drrrrrrogi samolot. Ciekawe czy ktoś go kupi.? Link do aukcji: http://www.allegro.pl/item1114397005_spitfire_rc_musisz_go_miec.html
Maciej1996 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Było e temacie "Rodzynek z Allegr" Naśmiewali się z ceny
f-150 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Najbardziej podoba mi się czas lotu.Normalnie rewelacja ,chyba sobie kupię
instruktor Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 "zasięg samolotu to 1km -czas lotu na jednym zbiorniku paliwa to 45 min " no cóż nic tylko dołożyć nadajnik kamerę i gogle
Gość Anonymous Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 To jak ,zastanawia się ktoś nad kupnem? Ja napisałem do tego typka na GG. Jak na razie zero odezwy- a tak byłem napalony na ten model... :evil:
ECO400 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Ja nie wiem gdzie Ci ludzie mają rozum jak zaczynają składać takie modele a na koniec serii je sprzedają... za 1/10 ceny bo inaczej nikt tego nie kupi.
Tytan Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Opublikowano 6 Lipca 2010 Facet sprytny,a może ktoś się znajdzie mało obeznany i kupi. Ha.
piotrp Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Cena spadła z 6000 do 4500. No w takimt tempie do zakończenia aukcji cena spadnie do 300zł. I wiecie co, wtedy tez go nie kupię. Za stówe to bym się zastanawiał - z powodu osprzętu. Ale może ja źle kombinuję, bo przecież "Musisz go mieć"
merlin1212 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam. Ja na delikatną sugestię że model drogi dostałem takiego oto maila: "dom" napisał(a): nikt ci niekaże tego kupować więc co się przypierdalasz pajacu. jak ktoś będzie chciał to kupi a później kolejnego: "dom" napisał(a): nikomu tego na siłe nie wpycham ktoś sam kupuje i musi się z tym liczyc Pozostawiam bez komentarza bo szkoda słów.
wojtek jaworski Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Swoją drogą rarytas ... model z czasów II wojny światowej .....
radga Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Hej Widzieliście gdzie są zainstalowane chłodnice. Spitfire miał raczej kiepski "rate of roll" ale z tak zainstalowanymi chłodnicami to by go 110 wymanewrowała )))))))
ryukishin Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam. Ja na delikatną sugestię że model drogi dostałem takiego oto maila: "dom" napisał(a): nikt ci niekaże tego kupować więc co się przypierdalasz pajacu. jak ktoś będzie chciał to kupi a później kolejnego: "dom" napisał(a): nikomu tego na siłe nie wpycham ktoś sam kupuje i musi się z tym liczyc Pozostawiam bez komentarza bo szkoda słów. ...dobrze, że na ścianie obrazki święte wiszą :shock:
karlem Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 ...coraz więcej chamstwa i bucostwa, żałosne. Na naszym forum także, niestety. Zza klawiatury każdy cham bezkarny; na żywo bardziej dobierałby słowa, bo bałby się, że tak zarobi w pysk, że chmury ob.... zafajda, tak wysoko poleci. Jeśli chodzi o własną osobę - drażliwy każdy jak książę krwi, ale drugiemu dowali z grubej rury mając głęboko w :ass: czyjąś godność. Co za cholerne czasy nastały... :evil:
Cimek Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Ale pięknego negatywa dostał Zamawia za pobraniem i nie odbiera przesyłek. Nie odpisuje na maile. Paczka 3x awizowana i wróciła do nas . Numer przesyłki 330092573015. Nie polecam [Odpowiedź z:pon 05 lip 2010 23:50:30 CEST] Tylko ten negatyw się nie zgadza bo mam wakacje i cały tydzień byłem w domu a paczki nie było ani razu. Więc jak ją mogłem przyjąć???. Żebym mógł jej nie przyjąć to trzeba ją najpierw przysłać a dopiero póżniej pisać takie oceny. Nie dziwie się że tak przeklina, przeca to jakieś dziecko ;x
DarekRG Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Dobrze wiedzieć o takich rzeczach. Właśnie dodałem sobie do czarnej listy w allegro tego prostaka.
Gość kotecek Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 - to by mu pasowało, do tego co wystawił
MiQ27 Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Może to ten Spitfire z tych gazet :rotfl: A jak myślisz, czemu taką cenę z kosmosu wywalił? Cena gazet plus wkład własny, to wyszło jak wyszło... ;D
karlem Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 ...wkład własny... Za ten wkład własny to tylko ręce połamać...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.