Jump to content

Ciekawe czy to ktoś kupi

Tytan

Recommended Posts

Posted

"zasięg samolotu to 1km -czas lotu na jednym zbiorniku paliwa to 45 min "

no cóż nic tylko dołożyć nadajnik kamerę i gogle :D:D:D

Guest Anonymous
Posted

To jak ,zastanawia się ktoś nad kupnem? Ja napisałem do tego typka na GG. Jak na razie zero odezwy- a tak byłem napalony na ten model... :evil:

Posted

Ja nie wiem gdzie Ci ludzie mają rozum jak zaczynają składać takie modele a na koniec serii je sprzedają... za 1/10 ceny bo inaczej nikt tego nie kupi.

Posted

Cena spadła z 6000 do 4500. No w takimt tempie do zakończenia aukcji cena spadnie do 300zł. I wiecie co, wtedy tez go nie kupię. :) Za stówe to bym się zastanawiał - z powodu osprzętu. :) Ale może ja źle kombinuję, bo przecież "Musisz go mieć" :)

Posted

Witam. Ja na delikatną sugestię że model drogi dostałem takiego oto maila:

"dom" napisał(a):

nikt ci niekaże tego kupować więc co się przypierdalasz pajacu. jak ktoś będzie chciał to kupi

a później kolejnego:

"dom" napisał(a):

nikomu tego na siłe nie wpycham ktoś sam kupuje i musi się z tym liczyc

Pozostawiam bez komentarza bo szkoda słów.
Posted

Hej

Widzieliście gdzie są zainstalowane chłodnice. Spitfire miał raczej kiepski "rate of roll" ale z tak zainstalowanymi chłodnicami to by go 110 wymanewrowała ;))))))))

Posted

Witam. Ja na delikatną sugestię że model drogi dostałem takiego oto maila:

"dom" napisał(a):

nikt ci niekaże tego kupować więc co się przypierdalasz pajacu. jak ktoś będzie chciał to kupi

a później kolejnego:

"dom" napisał(a):

nikomu tego na siłe nie wpycham ktoś sam kupuje i musi się z tym liczyc

Pozostawiam bez komentarza bo szkoda słów.

...dobrze, że na ścianie obrazki święte wiszą :shock:

Posted

...coraz więcej chamstwa i bucostwa, żałosne.

Na naszym forum także, niestety.

Zza klawiatury każdy cham bezkarny; na żywo bardziej dobierałby słowa, bo bałby się, że tak zarobi w pysk, że chmury ob.... zafajda, tak wysoko poleci. Jeśli chodzi o własną osobę - drażliwy każdy jak książę krwi, ale drugiemu dowali z grubej rury mając głęboko w :ass: czyjąś godność.

Co za cholerne czasy nastały... :evil:

Posted

Ale pięknego negatywa dostał :D

Zamawia za pobraniem i nie odbiera przesyłek. Nie odpisuje na maile. Paczka 3x awizowana i wróciła do nas . Numer przesyłki 330092573015. Nie polecam

[Odpowiedź z:pon 05 lip 2010 23:50:30 CEST] Tylko ten negatyw się nie zgadza bo mam wakacje i cały tydzień byłem w domu a paczki nie było ani razu. Więc jak ją mogłem przyjąć???. Żebym mógł jej nie przyjąć to trzeba ją najpierw przysłać a dopiero póżniej pisać takie oceny.

Nie dziwie się że tak przeklina, przeca to jakieś dziecko ;x

Posted

Dobrze wiedzieć o takich rzeczach. Właśnie dodałem sobie do czarnej listy w allegro tego prostaka.

Guest kotecek
Posted
- to by mu pasowało, do tego co wystawił
Posted

Może to ten Spitfire z tych gazet :rotfl:

A jak myślisz, czemu taką cenę z kosmosu wywalił? Cena gazet plus wkład własny, to wyszło jak wyszło... ;D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.