Skocz do zawartości

[P] Viper SD-4

Lech Mirkiewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... ;)

Jako że czas Cessna 182 czeka już tylko na folię, a czasu wolnego ostatnio dużo, postanowiłem zacząć coś nowego. Wybór padł Vipera SD-4. Spodobał mi się on i postanowiłem wykonać go aby postawić na półce.

Znalazłem w internecie na czeskiej stronie plany, jednak są one w rozmiarze 800-551 px i po powiększeniu stają się totalnie nieczytelne. Czy posiada ktoś może owe plany w jakiejś większej podziałce ?

Opublikowano

rapier, nie jako model latający ale jako eksponat :) bo ostatnio dość ciężko z funduszami...

f-150, czy mógłbyś mi zeskanować te plany i podesłać na email: lopes91@o2.pl ?

Opublikowano

rapier, nie jako model latający ale jako eksponat bo ostatnio dość ciężko z funduszami...

A czym sie bedzie ten eksponad roznil??? Aby latal nie trzeba wiecej niz 50zl jak sie chce...

NA polke taki model to zboczenie.

Opublikowano

rapier, nie jako model latający ale jako eksponat bo ostatnio dość ciężko z funduszami...

A czym sie bedzie ten eksponad roznil??? Aby latal nie trzeba wiecej niz 50zl jak sie chce...

NA polke taki model to zboczenie.

A całe to MODELARSTWO to nie "zboczenie" :crazy: :devil:

Też mam kilka modeli co się ładnie prezentują i zdobią "galerię" a nie latają ...

Opublikowano

A całe to MODELARSTWO to nie "zboczenie"

Też mam kilka modeli co się ładnie prezentują i zdobią "galerię" a nie latają ...

Ja rowniez ale sa to modele raczej grubo ponizej 1m a ten model ma wlasnei tyle o ile pamietam. Zreszta..jakie to koszty dodac mu silnik i na upartego tylko 2 serwa, jakis pakiet i regler.
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.