diem Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Wczoraj kolega mial slub, wzialem wiec quada i polatalem troche FPV. Zrobilem 3 loty. Pierwszy - panorama, drugi - wyjscie z kosciola. Nie chcialem juz pozniej latac jednak kolega (fotograf) swierdzil ze mam isc na calosc. No to poszedlem w trzecim locie Jako ze wkrotce czeka mnie podobna imprezka to bardzo mi sie podoba to co udalo sie zrobic. Mam nadzieje ze koledzy z lotniska nakreca mi podobny filmik [vimeo] [/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 He,he,no super,tego jeszcze nie grali :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 FSO125p to dla Pary Młodej? Widać, że ludzie z jajem PS. Fajne ujęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 diem, rządzisz Film wyszedł super, może tylko skłon kamerki czasami był za mały. Ujęcia lotnicze na filmie ślubnym - takim czymś to chyba mało która para może się pochwalić. To ten Twój Panas FX? Wygląda na to, że ma skokową przysłonę, bo czasem jasność w trakcie filmu też się zmieniała skokowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Rewelacja - oczywiście fajna pamiątka dla pary młodej Mina gości - bezcenna Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 witam a ja jak rok temu pytałem czy ktoś nagra wyjście nasze z kościoła to wszyscy odmawiali bo to zbyt niebezpiczne... film rewelacyjny... pozdrawiam rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 rafał - bo quada jeszcze nie mieli. ;D Helikiem strach (jeden wirnik ale za to jaki wielki) a Zuzią tak blisko też byłoby trudno wyrobić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 F125 oczywiscie od mlodej pary Gdybym mial regulowany tilt oraz podglad prosto z aparatu to mialbym duzo wiecej scen (wkrotce zrobie update). Krecone oczywiscie panasonikiem, to tylko aparat, mimo iz czasem przyciemnial to i tak jestem z niego zadowolony. Rafale - nie dosc ze quadow malo to jeszcze osob latajacych nimi w goglach nie za wiele. Szczerze mowiac to poszedlem na żywiol, nigdy nie latalem po za łąkami - trening miedzy drzewami przypadal sie jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Prze gość! Lepsze ujęcia niż z kamery na wysięgniku:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Rewelacja,oglądałem to chyba z 10 razy.......Diem,powiem tylko,że"pozamiatałeś" !:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Dla mnie bomba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Witam No tego jeszcze w tym cyrku nie grali. Masz + za pomysł i kredki za odwagę, a we wrześniu możesz iść do szkoły :wink: Pomyśl nad okularami do lotów i zacznij się reklamowć jako latająca firma foto-video. Chętnych nie zabraknie. Może kamerka z noktowizorem, to po oczepinach ciekawe rzeczy poza salą można nieraz nakręcić. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Dzieki Panowie! :faja: Pomyśl nad okularami do lotów Przeciez latalem w okularach FPV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Witam Gdybym mial regulowany tilt oraz podglad prosto z aparatuZrozumiałem to, że latasz bez okularów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Nie nie, latam fpv, tylko na kamerce plytkowej a pod nią aparat (ktory ma mniejszy kąt obiektywu niestety). Musze zamontowac przelacznik video po prostu. Takie ujecia w locie klasycznym są niemal nie do zrealizowania quadem - za slabo widac go na niebie (na dodatek moj ma 34cm). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 diem, a masz oba obiektywy równolegle? Może zrób sobie tylko na kamerkę jakąś ramkę celowniczą, żebyś wiedział co filmujesz? Taką z drutu, żeby nie zasłaniała za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Mam rownolegle. Podczas mszy zrobilem jeden lot i szybki podglad, okazalo sie ze za wysoko kamera. Poprawilem i latalem z korektą mniej wiecej, niestety okazalo sie że za mały kąt dalem. Coz, to pierwsza proba z "obiektami ruchomymi", kolejne mam nadzieje beda lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertFab Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Świetna robota! Film nie do przebicia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Człowieku !!! zakładaj firmę i fach w ręku. Super film pogratulować młodej parze też oczywiście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Nie no bomba Przyznam się , że kiedyś sam nad czymś takim myślałem. FSO125p to dla Pary Młodej? Widać, że ludzie z jajem Ostatnio byłem na ślubie, gdzie para młoda też jechała dużym fiaciorem Powiem szczerze, że na pewno będą bardziej zapamiętani niż inni którzy wynajmują limuzyny itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.