Bodziowaty Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Nazywam się Bogusław Damek, mam 37 lat i mieszkam i pracuje w Bielsku-Białej. Jestem żonaty i mam 6 letnia córkę oraz 9 letniego syna. Zainteresowania: modelarstwo lotnicze, fotografia, turystyka górska. Modelarstwem lotniczym zaraził mnie mój tata gdy rozpoczynałem edukacje na poziomie szkoły podstawowej. Mniej więcej w tym wieku w jakim jest teraz mój syn. Do największych osiągnięć w sporcie modelarskim mogę zaliczyć Mistrzostwo Polski w klasie F3B juniorów w Krośnie w 1988 roku. Później była dłuuuga przerwa i wiosną zeszłego roku postanowiłem znów zacząć bawić sie w modelarstwo. Wykopałem z szafy mają, starą, poczciwą ale jeszcze znakomicie działającą żółtą WEBRE oraz składowane w piwnicy, pokryte gruba warstwa kurzu modele z dawnych czasów. Od pewnego czasu śledzę forum i postanowiłem się przyłączyć do zgromadzonych tutaj modelarzy, ze względu na atmosferę panującą na forum, na rzetelność porad których udziela sie mniej doświadczonym modelarzom. Chciałbym do Was dołączyć i nieść pomoc innym dzieląc się swoim doświadczeniem. Nie ukrywam, iż sam niejednokrotnie będę potrzebował Waszej pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Góra Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Witam kolejną osobę z B-B na tymże forumie (Grono Bielszczan sukcesywnie się powiększa) hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiD Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Również serdecznie witam. Bardzo się cieszę, że w Bielsku jest coraz więcej modelarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.