MironRC Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 witam! miał ktoś ten model KATANA ? jak to lata? warte kupna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Z tego co słyszałem i czytałem tu na forum (poszukaj ) ten model to najgorzej latajacy produkt tej firmy .Sam widziałem jak w zakręcie przy sporej prędkości model zwinął się w kora :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Nie miałem ale za te same pieniądze wolałbym to: http://ef3m.pl/782,-b-yak-55m-50arf-145cm-bialy-czerwony-nowosc-b-.html na takiego tyle że 224 cm rozp i raczej cmpro lepsze od niego nie będzie...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 to nie dobrze myślałem ze ten model lata.Nie myślałem o kupnie nowego, kolega na lotnisku próbuje sprzedać dlatego postanowiłem się zapytać. Czytam opis ze do "zaawansowanej akrobacji" a tu kicha.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Czegoś nie rozumiem.Kolega na lotnisku próbuje sprzedać,tak? To znaczy,że co? Nie lata nim wcale,nie jest uzbrojony,nie możesz podpatrzeć jak nim lata? W czym jest problem?Czy może latał i odpuścił ze względu na złe zachowanie i teraz próbuje sprzedać po cichu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Z tego co słyszałem i czytałem tu na forum (poszukaj ) ten model to najgorzej latajacy produkt tej firmy .Sam widziałem jak w zakręcie przy sporej prędkości model zwinął się w kora :x "A na płocie było :ass: napisane i sołtys sobie .............( rękę) pocharatał." Lata i to bardzo przyzwoicie.Na OS 46 AX przydało by się trochę więcej mocy.Do akrobacji wystarcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 zegoś nie rozumiem.Kolega na lotnisku próbuje sprzedać,tak? To znaczy,że co? Nie lata nim wcale,nie jest uzbrojony,nie możesz podpatrzeć jak nim lata? W czym jest problem?Czy może latał i odpuścił ze względu na złe zachowanie i teraz próbuje sprzedać po cichu? nie o to chodzi:) dowiedziałem się ze jest na sprzedaż i próbuje się dowiedzieć trochę więcej, ot i tyle Ps: a ja planowałem założyć OS 55:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.