kefir Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Dzisiaj pod wieczór były jakiś trening Motocrossowców więc po filmowałem Nie było profesjonalistów ale był za to nasz zawodnik startujący w Paryż Dakar z synem który się szkoli [vimeo]http://vimeo.com/13498140[/vimeo] EDIT: Żadne dzieci,kobiety,starsi ludzie a nawet zwierzęta nie ucierpiały w tym filmie :wink:
markac Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Fajna relacja. Widzę w tym pewien biznes i niejeden pewnie organizator Imprezy chciałby mieć takie zdjęcia z powietrza. Kamerzysta w oczy się nie rzuca itp Tylko te silniczki jeszcze usunąć z kadru... Edit. Jednak już chyba na to wpadłeś
marcin_cbr Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Rzeczywiście filmy bardzo dobre,a co do widoku silniczków,to u Diema tego nie widać,to przez inną ogniskową kamery(aparatu),czy też inna konstrukcja Qada ?
kefir Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Opublikowano 21 Lipca 2010 Ogniskowa u mnie jest kąt widzenia 170 stopni
Tomek Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 N O Kefir, teraz to rewelacja na kółkach (na śmigłach) Nawet jakbyś wpadł w tego gościa to by się jak od komara otrzepał. Mi najbardziej podobał się fragment jak goniłeś 2 kłady , super. :jupi:
Mars_2000 Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Fajny , fajny... Jeszcze trochę a Kefir wpędzi w kompleksy realizatorów filmów dla eXtreme channel latających duuużymi helikopterami :mrgreen: Pytanie natury technicznej - czy myślisz może nad innym umiejscowieniem kamery (trochę niżej niż obecnie) ? Bo, IMHO, jakby jeszcze udało się z kadru wyeliminować te silniki i śmigła, to wówczas byłoby już perfect.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.