Skocz do zawartości

sky lady 2 problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przeczytaj sobie jeszcze raz to co napisalem w pierwszym moim poście.

Na 'czuja' to tylko wydasz kasę na kolejne części a , w wraz nie będzie dzialać. Dopiero jak będziesz mieć wszystkie podzespoły zdwojone, byc może stwierdzisz że wina leży po stronie nadajnika

Opublikowano

Witam

Tymbark W promieniu 20km masz Pszczyne, Czechowice-Dziedzice, Andrychów. W Pszczynie otwierano w tym roku nową modelarnię, w Czechowicach-Dziedzicach mieszka kilku modelarzy z tego forum, w Andrychowie przynajmniej jeden. Tak trudno się umówić z nimi na spotkanie. Są wakacje, pogoda deszczowa więc zapakuj swoje 4 litery w autobus i jedź do nich. Ostatecznie do Krakowa masz ok. 50km. Jedź, odwiedź jeden drugi sklep modelarski, pogadaj ze sprzedawcą może pozwoli przetestować odbiornik i regulator z półki sklepowej. Tylko nie zapomnij zabrać ze sobą aparatury, regulatora i reszty bebechów, a najlepiej zabierz ze sobą cały kadłub.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam nie chcąc zaśmiecać forum zapytam tutaj czy mogę wymienić odbiornik na Hicec optima 7 2,4 bez żadnych obaw nie wymieniając regulatora lub jeszcze czegoś innego

Pozdrawiam Adam

Opublikowano

Dzięki wielkie, bo miałem pewne obawy gdyż w angielskojęzycznej części instrukcji na rysunku podłączenie baterii było poprzez BEC lub ESC a jeszcze w głowie mi coś mówiło, że ''gdzieś'' wyczytałem, że jeśli odbiornik zasila się z regulatora to nie każdy regulator się do tego nadaje, więc jeśli Ktoś by mi to jakoś wyjaśnił to byłbym wdzięczny.

Pozdrawiam Adam

Opublikowano

W Sky Lady 2 zestawowy regulator nie ma żadnych oznaczeń aby poszukać czy ma BEC ale tak na zdrowy rozum jeśli przyjmując że pracował z odbiornikiem 35 MHz więc musi mieć tego BEC-a :?:

Opublikowano

że pracował z odbiornikiem 35 MHz więc musi mieć tego BEC-a

Odbiornik nie ma nic z tym wspólnego :shock: Regulatory powyżej 40A nie posiadają BEC,ale zdażają sie wyjątki :?:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.