malinn Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Jak w temacie, impreza zaczyna się o 11.00 Będą szybowce, samoloty , helikoptery , lotnie, strażacy, policja i Co się tylko da... więcej tu: http://www.skrzydlate-chelmno.pl/index.php Będzie wyznaczone miejsce dla modelarzy i można latać do bulu... Warto to więc sprawdzić :jupi: zabrać modele jakie kto ma ( szybowce oczywiście wskazane bo będzie hol i mini zawody zrobimy ) i zawitać . W tym roku ma być lepsza organizacja bo tłumów Widzów nie zabraknie jak rok temu. Modelarzy RC z Bydgoszczy i Okolic chciałbym zebrać w jednej paczce niezależnie czym latają . Impreza jest dla każdego :wink: Pojechalibyśmy razem , zgrani , zaparkowali razem i każdy by zajął swoje miejsce na polu rozwinął skrzydła i bezpiecznie latał.... ;D Sporo z nas się nie zna , a warto myślę poznać. Nie ma sensu potem na pikniku się szukać. CO WAŻNE: Uniknie to też konfliktów kanałów i strąceń modeli. Proponuje zabrać naładowane modele - wszystkie , grille, rodzinę , dobry HUMOR. ZBIÓRKA NA PARKINGU PRZED PAŁACEM W OSTROMECKU O 9.40 i dalej ruszamy na Dąbrowę Chełmińską by odbić w lewo na Czarżę Kto się melduje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Ja jako pierwszy zwarty i gotowy :] :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 też będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 też będę Bierzesz jakieś modele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 heh no pewnie Ty chyba też?? rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Fajnie, że macie taki optymizm na spokojne latanie tam razem z samolotami i motolotniami i innymi statkami powietrznymi. Życzę miłej zabawy i oby nikomu się nic nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Ja chyba też będę. Myślicie będzie bezpiecznie latać modelami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrf3j/m Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Rok temu było okej, myślę że w tym roku również Inowrocław też będzie z nowym składem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Modele trzeba wziąć, jak warunki będą złe to nie będziemy latać. Zapraszamy INOWROCŁAW ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Ja chyba też będę. Myślicie będzie bezpiecznie latać modelami? Mamy mieć wydzielone miejsce z boku do latania - więc nie powinno być problemu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Organizatorka napisała , że modelarze bez problemu wjadą na pole do 10.30 , a od 11 teren będzie zamknięty. Robimy więc zbiórkę o 9.40 by zdążyć przed 10.30 wjechać na teren. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Nikogo z was nie widziałem. Gdzie byliście?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Nikogo z was nie widziałem. Gdzie byliście?? Bawiliśmy się :] na imprezie ... ja ciebie widziałem (chyba to byłeś ty ;D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.