malinn Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Jak w temacie, impreza zaczyna się o 11.00 Będą szybowce, samoloty , helikoptery , lotnie, strażacy, policja i Co się tylko da... więcej tu: http://www.skrzydlate-chelmno.pl/index.php Będzie wyznaczone miejsce dla modelarzy i można latać do bulu... Warto to więc sprawdzić :jupi: zabrać modele jakie kto ma ( szybowce oczywiście wskazane bo będzie hol i mini zawody zrobimy ) i zawitać . W tym roku ma być lepsza organizacja bo tłumów Widzów nie zabraknie jak rok temu. Modelarzy RC z Bydgoszczy i Okolic chciałbym zebrać w jednej paczce niezależnie czym latają . Impreza jest dla każdego :wink: Pojechalibyśmy razem , zgrani , zaparkowali razem i każdy by zajął swoje miejsce na polu rozwinął skrzydła i bezpiecznie latał.... ;D Sporo z nas się nie zna , a warto myślę poznać. Nie ma sensu potem na pikniku się szukać. CO WAŻNE: Uniknie to też konfliktów kanałów i strąceń modeli. Proponuje zabrać naładowane modele - wszystkie , grille, rodzinę , dobry HUMOR. ZBIÓRKA NA PARKINGU PRZED PAŁACEM W OSTROMECKU O 9.40 i dalej ruszamy na Dąbrowę Chełmińską by odbić w lewo na Czarżę Kto się melduje?
Guest horn3t Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Fajnie, że macie taki optymizm na spokojne latanie tam razem z samolotami i motolotniami i innymi statkami powietrznymi. Życzę miłej zabawy i oby nikomu się nic nie stało.
marcin133 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ja chyba też będę. Myślicie będzie bezpiecznie latać modelami?
piotrf3j/m Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Rok temu było okej, myślę że w tym roku również Inowrocław też będzie z nowym składem ;]
malinn Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Modele trzeba wziąć, jak warunki będą złe to nie będziemy latać. Zapraszamy INOWROCŁAW ;-)
smootny Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ja chyba też będę. Myślicie będzie bezpiecznie latać modelami? Mamy mieć wydzielone miejsce z boku do latania - więc nie powinno być problemu :]
malinn Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Organizatorka napisała , że modelarze bez problemu wjadą na pole do 10.30 , a od 11 teren będzie zamknięty. Robimy więc zbiórkę o 9.40 by zdążyć przed 10.30 wjechać na teren. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
smootny Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Nikogo z was nie widziałem. Gdzie byliście?? Bawiliśmy się :] na imprezie ... ja ciebie widziałem (chyba to byłeś ty ;D )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.