japim Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Nazywam sie Przemysław Jakubczak, lat 25, obecnie mieszkam i buduje moje modele w Piastowie k/ Warszawy. Gustuje głównie w aircombacie: www.aircombat.pl/ACES/, ale każdy inny pojazd latający jest mi równie bliski: http://japim.acn.waw.pl/modelarstwo/ Mam nadzieję, że moją wiedzą będę wspierał wszystkich obecnych na tym forum. Mógłbym napisać coś o regulaminie - tak z rozpędu - ale na razie takiego nie ma. Niemniej obiecuję, że nie będę rozrabiał :devil:
Tomek Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Pora na Ciebie Przemku była już najwyższa abyś tu zawitał. Pozdrawiam Tomek
Ja-Jacek Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Witam sasiada ja mieszkam w Malichach ,jakos sie nie poznalismy moze sie to zmieni.Pozdrawiam Jacek :wink:
Peter Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Witam. Kiedys sie pomyle,i stwierdze ze otworzylem nie te strone :shock: Prawie jak forum bis
elektron Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Widze ze "emigracji" ciag dalszy :twisted: Milo jest Ciebie Przemku witac w naszych progach
japim Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2007 Odpowiem jednym ciurkiem wszyskim po kolei. Tomku i Elektronie: Na forum Alexa przestaje sie cokolwiek dziac. Brakuje nowej krwi a starzy wyjadacze tez powili sie wypalaja. Obecnie szykuje sie do zawodow w Lasku i w trybie ekspresowym powstaje kolejny ultimate combat: TA 152H na MVVSa 3.5cm3. Jacku: gdzie latasz? W Parzniewie? Probowalem tam kiedys trafic ale brak jakiejkolwiek porzadnej mapy (moze jakis spot na maps.google.com??) Obecnie latam sobie w Regulach/Michalowicach lub gdzie popadnie elektrycznym hellcatem. Motyl: Ki61 sie robi. a Hellcat przypomina ciezarna krowe. Patrzac na moje zaladowane grafiki Ki61 nie predko powstanie. Za tydzien zawody w LAsku i musze dokonczyc te spalinowce. Peter- kultura to kultura. Wypada sie przywitac - a ze jakos tak zbieznie z tamtym forum no coz - tak wyszlo.
Motylasty Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 No prawie jak w Irlandii - wszyscu tu przylatują Witaj Przemek.
rabbitlkr Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 dopiero zauważyłem ten watek... Przemek, no witam serdecznie No to coraz więcej speców z branży mamy, oby tak dalej...
kojot Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 W Parzniewie? Probowalem tam kiedys trafic ale brak jakiejkolwiek porzadnej mapy Przemku, na naszej stronie masz mapkę (dużą), zdjęcie lotnicze i namiary GPS. Jesteś pierwszy, który ma kłopoty z trafieniem.
japim Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2007 Kojot - moja wina. Bylem tam w srode testowac kombaty i musze przyznac ze ladowisko pierwsza klasa. Chyba sie do Was zapisze. Trawka ze mucha nie siada.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.