japim Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Nazywam sie Przemysław Jakubczak, lat 25, obecnie mieszkam i buduje moje modele w Piastowie k/ Warszawy. Gustuje głównie w aircombacie: www.aircombat.pl/ACES/, ale każdy inny pojazd latający jest mi równie bliski: http://japim.acn.waw.pl/modelarstwo/ Mam nadzieję, że moją wiedzą będę wspierał wszystkich obecnych na tym forum. Mógłbym napisać coś o regulaminie - tak z rozpędu - ale na razie takiego nie ma. Niemniej obiecuję, że nie będę rozrabiał :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Pora na Ciebie Przemku była już najwyższa abyś tu zawitał. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 hejka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Witam sasiada ja mieszkam w Malichach ,jakos sie nie poznalismy moze sie to zmieni.Pozdrawiam Jacek :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 no no elita witam witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Przemek kiedy sparing w ESA ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Witam. Kiedys sie pomyle,i stwierdze ze otworzylem nie te strone :shock: Prawie jak forum bis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Widze ze "emigracji" ciag dalszy :twisted: Milo jest Ciebie Przemku witac w naszych progach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Odpowiem jednym ciurkiem wszyskim po kolei. Tomku i Elektronie: Na forum Alexa przestaje sie cokolwiek dziac. Brakuje nowej krwi a starzy wyjadacze tez powili sie wypalaja. Obecnie szykuje sie do zawodow w Lasku i w trybie ekspresowym powstaje kolejny ultimate combat: TA 152H na MVVSa 3.5cm3. Jacku: gdzie latasz? W Parzniewie? Probowalem tam kiedys trafic ale brak jakiejkolwiek porzadnej mapy (moze jakis spot na maps.google.com??) Obecnie latam sobie w Regulach/Michalowicach lub gdzie popadnie elektrycznym hellcatem. Motyl: Ki61 sie robi. a Hellcat przypomina ciezarna krowe. Patrzac na moje zaladowane grafiki Ki61 nie predko powstanie. Za tydzien zawody w LAsku i musze dokonczyc te spalinowce. Peter- kultura to kultura. Wypada sie przywitac - a ze jakos tak zbieznie z tamtym forum no coz - tak wyszlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 No prawie jak w Irlandii - wszyscu tu przylatują Witaj Przemek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 dopiero zauważyłem ten watek... Przemek, no witam serdecznie No to coraz więcej speców z branży mamy, oby tak dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 W Parzniewie? Probowalem tam kiedys trafic ale brak jakiejkolwiek porzadnej mapy Przemku, na naszej stronie masz mapkę (dużą), zdjęcie lotnicze i namiary GPS. Jesteś pierwszy, który ma kłopoty z trafieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Kojot - moja wina. Bylem tam w srode testowac kombaty i musze przyznac ze ladowisko pierwsza klasa. Chyba sie do Was zapisze. Trawka ze mucha nie siada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.