MisRC Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Witam ! szukając czegoś do 350g na HK trafiłem na to : http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=11060 Ładowarka podobna do accucela 6 i wg opini praktycznie niczym sie nie rozni postanowiłem że wezmę ją w testy 19$ nie majątek a zobaczymy jak się będzie spisywać postaram się ją przetestować jak najlepiej. chyba że ktoś miał z nią doczynienia i się wypowie na ten temacik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Yo. Tutaj masz parę wypowiedzi na temat tej ładowarki : http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=27573&postdays=0&postorder=asc&start=60 new: I jak z tymi testami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 czekam na paczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ja testowałem. Balansuje, pika, klika, estetycznie zrobiona i w ogóle nie ma się do czego przyczepić. Nawet wiatraczek jest bardzo cichy. W zestawie fajny kabelek ALL in ONE dzięki któremu nigdy nie zapomnimy zabrać ze sobą właściwej wtyczki. Po za tym to kolejny klon accucella 6, imaxa b6, i bóg wie czego jeszcze Po prostu atak klonów :wink: edit: Ooo znalazłem wadę. Wtyczka XT60 w kablu do ładowania to tania podróbka prawdziwej nylonowej XT60 które można zakupić w HC. Nie wiem jak to robią ale wychodzi na to, że sami siebie podrabiają. :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 A wyrabia się z chłodzeniem? Mój accucell-6(cała obudowa aluminiowa, a nie tylko jeden kawałek blachy od dołu+plastik) przy ładowaniu z pełną mocą po jakimś czasie zaczyna parzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Dżizas nie wiem Nie mam nic co by ładować 6A więc niestety nie odpowiem na to pytanie. Ładowarki już nie mam. Poszła do właściciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Paczka przyjdzie w piątek prawdopodobnie. Więc będę ładował Aku 35Ah od zera do pełna prądem 6A to zmierze Temperature. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordg90 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Ta ładowarka nie potrafi ładować prądem 6 A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ahhh faktycznie masz racje ładuje 5A kolega mnie zmylił Charge Current Range: .1~5.0A Edit 18.08.2010 więc paczka dzisiaj przybyła Pierwsze Wrażenie Super podłączyłem pakiet do ładowania i ładuje narazie akumulator Pb 12V 45Ah prądem 4A bo nie mam większego zasilacza poczekamy zobaczymy jak to wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.