darkarll Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witam Może trudno będzie wam w to uwierzyć , w Kraśniku w sobotę przez cały dzień była przepiękna słoneczna pogoda z lekkim wiatrem , zaczęło lekko padać dopiero około 23,30 ale za to był bardzo ciepły wieczór i deszczyk zbytnio nie przeszkadzał . Na dzisiejszy dzień prognozy są równie optymistyczne !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 WIAŁO! ...więc dziś się skupiłem na części piknikowej ;] Dobrze było! Tylko teraz mam problem, bo muszę półkę w końcu jakąś na puchary zmontować i znaleźć gdzieś panthenol, bo się zjarałem na tym słońcu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Podziękowania dla organizatorów za super imprezę. Co dziwne pogoda dopisała , a na warunki z tygodnia to rewelacja. :jupi: No i gdzie te foty i filmy. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Olszówka Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witam, dołączam się do podziękowan,całej ekipie z Kraśnika pełne uznanie za super zorganizowaną imprezę. Janusz Olszówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Ja także dziękuję organizatirom za udaną impreze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ja też dziękuje organizatorom bo naprawdę fajnie wyszło;d Moim skromnym zdaniem było rewelacyjnie. Wielkie dzięki dla wszystkich, którzy budowali tą wspaniałą atmosferę Obyło się bez poważniejszych kraks, jedynie Volvo Tomka odmówiło posługi ale myślę, że chłopak sobie z nim poradzi;) Fotki i filmy niebawem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Wielkie dzieki suuuper impreza :mrgreen: wybawiłem sie przednio..... Wreszcie poznałem osoby z forum :rotfl: Świetna atmosfera i organizacja :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Mi też Cię było maciek poznać od tej strony. :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy47 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Bardzo ale to bardzo dziekuję organizatorom i władzom miasta - PIĘKNY PUCHAREK. Przyjechałem do Was jako pierwszy i przywiozłem Wam pogodę z najcieplejszego miejsca w Polsce . Impreza jak zwykle na najwyższym poziomie , prowadzona w sposób wzorowy , a i frekwencja wcale nie taka mała - raczej w sam raz. I nawet nie zgubiłem sie w Kraśniku bo organizatorzy /polecam wszystkim organizującym / postarali sie o tabliczki informacyjne widoczne z daleka - BRAWO . Przede wszystkim jeszcze raz gorące podziękowania Posiadam film z ub. roku mogę przesłać skype bo długi ale wydaje sie ,żę dość fajny kto by sobie życzył to jerzy47047 . Widzę tam kilku z modelarzy Kraśnickich , ale nikt nie chce odpowiedzieć . Jestem codziennie tak przed południem jak i po południu - pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję www.avia.tarman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ja też dziękuję za jak zwykle imprezę na najwyższym poziomie. Obyło się bez poważniejszych kraks, jedynie Volvo Tomka odmówiło posługi ale myślę, że chłopak sobie z nim poradzi;) Dziękuję wszystkim za pomoc w odpaleniu kanciaka.Dotarłem bez problemów.Dzisiaj wziąłem się za szukanie usterki. I jest winny całego zamieszania na lotnisku.A jest to PRZEKAŹNIK pompy paliwa,który to po prostu się zawieszał a na lotnisku zaparł się na całego.Auto w środku wygląda jak po małej bitwie.Ale tak to już jest jak się chce posiadać "klasyka". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 A kiedy zdjęcia... :? nikt nic nie ma..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No ja nic nie mam bo nie miałem kiedy robić, zresztą bolała mnie noga i ogólnie zarobiony byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Miodzio było! :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Również chciałbym bardzo podziękować organizatorom i uczestnikom :wink: za wspaniałą atmosferę na pikniku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Babka czuje 3D Cytat roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeks Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Super atmosfera i wspaniałe warunki szybowcowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 trochę zdjęć jest też na stronie kolegów z Radawca. Podsyłam linka do pooglądania http://radawiecrc.pl/photogallery.php?album_id=134 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.