Marcin Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 No zawsze masz ten plus, ze to kompaktu pulpit znajdziesz ale na odwrót jest problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Nie mówie o wielkości ( pulpit-kompakt), tylko o samych palcach, na pilpucie paskudnie lata sie kciukami ( przynajmniej tak było ze mną ) zaś latanie "dwupalcem" na małym kompaktowym drążku też nie jest zbyt wygodne pomimo wtawienia kompakta w styropianowy pilput. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 możecie mi wytłumaczyć o czym gadacie ? co to te sterowanie na pulpicie, albo kompakt ?" A co do Anazasiego to zarabiaj a nie zbieraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Pulpit to aparatura np Graupner MC-14 a kompakt to np Graupner MX-12. Zobacz sobie wyglad obydwu chocby w google to zobaczysz roznice. AnasaZiego jak juz no i niech Ci bedzie, zarabiaj ... i odkładaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 wiem, mój błąd, ojciec gonił, szybko pisałem . Co do tych różnic, to niespecjalnie je widze... No, w każdym razie ja sie zmywam, jutro jade na mazury i zaczynam zarabiać ! :mrgreen: i odkładać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 ja juz pisze z mazur fajnie tu . Teraz pytanie za 150zl - czy zaczac budowe modelu teraz, a pozniej jak juz uzbieram na aprature kupic ja, czy uzbierać na obydwie rzeczy i kupic i zrobic jednoczesnie. No bo jesli nie da rady uzbierać na aparature(bo na model juz mam) to czy z pustym modelem da sie cos zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Z pustym modelem da się zrobić więcej niż sobie wyobrażasz...da się nabrać(nabierać) praktyki, która będzie nieoceniona w dalszych krokach modelarskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 to mial byc deproniak (zefirek). Czyli mowisz, że warto bez wzgledu na reszte go zbudować ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Nie ma znaczenia czy deproniak, czy balsowy. Zrób a potem okaze się czy można już do niego pakować wyposażenie, czy trzeba zrobić nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafik666 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Depron można kupić prawie wszędzie i jest o wiele tańszy od balsy. Jak dla mnie pierwszy model najlepiej zrobić z depronu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.