robas69 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Marku, zastanów się proszę nad ceną zestawu z pomalowanym kadłubem, skrzydłami i statecznikami, zamiast białych elementów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 trochę pojechałem po bandzie z tą różnorodnościa malowań... :/ ciekawe która wersja podoba się wam najbardziej którą byście wybrali do opcji ARF? nie ma co ukrywać -tylko zrobienie jakiejś krótkiej seii ma sens - pojedyncze sztuki to "praca społeczna" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Jak dla mnie, wersja środkowa z propozycji na pudełku -> odcienie szarości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 uff! koniec wekendowej pracy! właśnie puszczam do druku dwa moje nowe dzieciątka: zebrane w postać małych książeczek instrukcje w formie poradnika jak złożyć model ESA obrazujących krok po kroku budowę modelu. książeczki będą dołączane do moich zestawów: okładka: przykładowe strony wewnątrz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Marku... jestem pełen podziwu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 jak jeszcze nie puściłeś do druku to popraw tytuł na FW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 i "aircombat" albo iść na całość i "ajr kombat" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 oj cos mam dzisiaj zły dzien! ale całe szzceście zdarzyłem to wycofać i pprawic! dzięki - poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 22 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 parę foteczek z "pasa startowego" z Bitwy o wawel wszystkie fotki: http://picasaweb.google.pl/1marekR/ZAWODY_B_O_WAWEL2010?feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 .... wyczyściłeś pamięć w aparacie przed kolejnymi zawodami? :lol2: Twoje modele zawsze robią wrażenie i do tego wszyscy na forum się przyzwyczaili .... muszę jednak w tym miejscu dodać, że to co widać na ostatnim zdjęciu z zamieszczonej serii, jest również Twoim dziełem które powoduje spore emocje, gdy kolejny raz oglądam zdjęcia z zawodów. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Kolejna Foczka. Oblatana i w pełni gotowa do boju... w przeciwieństwie do pilota Więcej zdjęć w TYM temacie. Edit: zmienilem sposob wyswietlania zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Nowy przeciwnik Super. Kraków rośnie w siłę. Mam nadzieje, że szybko będziemy mieli okazje razem potrenować. Może jeszcze przed Bolesławcem, w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Sobota na Czyżynach to dobry pomysł na strącenie tej foczki :-) Troszkę kwadratowa ale jak się doczepi tasiemkę to będzie OK :lol2: ... kolegę z Krakowa zapraszamy do naszego tematu południe/zimowe,wiosenne latanie w Krakowie lub kontakt na stronie www.kombat_krakow.republika.pl - razem weselej. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Rękawica podniesiona!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordelarz Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5667 http://www.pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5666 http://www.pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5665 Więc i ja dorobiłem się foczki ze stajni "Na polskim niebie";posklejana, pomalowana i oblatana na aeroklubowym lotnisku w Michałkowie (Ostrów Wlkp).Naprawdę dobra i tania odskocznia od całej reszty letadeł i super wygodna (cały model w bagażniku tylko podpięcie akku i wio do góry). Jestem zaskoczony przyjemnością latania i poprawnością tego sprzętu.Teraz nauka combacenia z kolegą, który zakupił Hellcata. NAPRAWDĘ UDANE → TAŚMOCIĄGI← Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Mam pytanko czemu na te modele mówicie 'foczki" ja owe okreslenie użyłbym w innym kontekscie i na pewno nie do samolotu;);P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 czemu na te modele mówicie 'foczki" Focke Wulf 190 - zdrobniale " foczka" , ale skojarzenia masz całkiem prawidłowe jeszcze gdybyś uzupełnil opis o wiek... :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 spokojnie jestem juz jakis czas pełnoletni 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Pewnie tak, ale miło jest wiedziec z kim sie rozmawia - wiek to nie wstyd...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 no ok, spoko juz jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.