robas69 Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Marku, zastanów się proszę nad ceną zestawu z pomalowanym kadłubem, skrzydłami i statecznikami, zamiast białych elementów.
marek rokowski Opublikowano 27 Września 2010 Autor Opublikowano 27 Września 2010 trochę pojechałem po bandzie z tą różnorodnościa malowań... :/ ciekawe która wersja podoba się wam najbardziej którą byście wybrali do opcji ARF? nie ma co ukrywać -tylko zrobienie jakiejś krótkiej seii ma sens - pojedyncze sztuki to "praca społeczna"
robas69 Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Jak dla mnie, wersja środkowa z propozycji na pudełku -> odcienie szarości.
marek rokowski Opublikowano 27 Września 2010 Autor Opublikowano 27 Września 2010 uff! koniec wekendowej pracy! właśnie puszczam do druku dwa moje nowe dzieciątka: zebrane w postać małych książeczek instrukcje w formie poradnika jak złożyć model ESA obrazujących krok po kroku budowę modelu. książeczki będą dołączane do moich zestawów: okładka: przykładowe strony wewnątrz:
pacek Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 jak jeszcze nie puściłeś do druku to popraw tytuł na FW
Janek Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 i "aircombat" albo iść na całość i "ajr kombat"
marek rokowski Opublikowano 27 Września 2010 Autor Opublikowano 27 Września 2010 oj cos mam dzisiaj zły dzien! ale całe szzceście zdarzyłem to wycofać i pprawic! dzięki - poprawiłem
marek rokowski Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 parę foteczek z "pasa startowego" z Bitwy o wawel wszystkie fotki: http://picasaweb.google.pl/1marekR/ZAWODY_B_O_WAWEL2010?feat=directlink
mirolek Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 .... wyczyściłeś pamięć w aparacie przed kolejnymi zawodami? :lol2: Twoje modele zawsze robią wrażenie i do tego wszyscy na forum się przyzwyczaili .... muszę jednak w tym miejscu dodać, że to co widać na ostatnim zdjęciu z zamieszczonej serii, jest również Twoim dziełem które powoduje spore emocje, gdy kolejny raz oglądam zdjęcia z zawodów. ms
alenik Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Kolejna Foczka. Oblatana i w pełni gotowa do boju... w przeciwieństwie do pilota Więcej zdjęć w TYM temacie. Edit: zmienilem sposob wyswietlania zdjecia
yay Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Nowy przeciwnik Super. Kraków rośnie w siłę. Mam nadzieje, że szybko będziemy mieli okazje razem potrenować. Może jeszcze przed Bolesławcem, w sobotę
mirolek Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Sobota na Czyżynach to dobry pomysł na strącenie tej foczki :-) Troszkę kwadratowa ale jak się doczepi tasiemkę to będzie OK :lol2: ... kolegę z Krakowa zapraszamy do naszego tematu południe/zimowe,wiosenne latanie w Krakowie lub kontakt na stronie www.kombat_krakow.republika.pl - razem weselej. ms
mordelarz Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5667 http://www.pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5666 http://www.pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5665 Więc i ja dorobiłem się foczki ze stajni "Na polskim niebie";posklejana, pomalowana i oblatana na aeroklubowym lotnisku w Michałkowie (Ostrów Wlkp).Naprawdę dobra i tania odskocznia od całej reszty letadeł i super wygodna (cały model w bagażniku tylko podpięcie akku i wio do góry). Jestem zaskoczony przyjemnością latania i poprawnością tego sprzętu.Teraz nauka combacenia z kolegą, który zakupił Hellcata. NAPRAWDĘ UDANE → TAŚMOCIĄGI←
pyton Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Mam pytanko czemu na te modele mówicie 'foczki" ja owe okreslenie użyłbym w innym kontekscie i na pewno nie do samolotu;);P
Dj. Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 czemu na te modele mówicie 'foczki" Focke Wulf 190 - zdrobniale " foczka" , ale skojarzenia masz całkiem prawidłowe jeszcze gdybyś uzupełnil opis o wiek... :evil:
pyton Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 spokojnie jestem juz jakis czas pełnoletni 8)
Dj. Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Pewnie tak, ale miło jest wiedziec z kim sie rozmawia - wiek to nie wstyd...?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.