jacek LP Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Myslałem, że on sobie nie żartuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 witam a ja powiem że w szczególnych warunkach na pakiecie 2200mAh da radę ale tylko powisieć około 20-25... ale tylko powisieć i nic więcej... ja jak uczyłem się zawisów na Rexie 450 udawało mi się uzyskać taki czas... uczę teraz kolegę z mojego miasta latać na T500 i przy dobrym ustawieniu na pakiecie 2200mAh 6S wisi około 15-17 minut... da rade tak ustawić helika żeby uzyskać takie czasy ale to żadna frajda wisieć 20 min w jednym miejscu... rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 W tym przypadku pobór prądu wynosiłby ok. 5A. Coś widocznie robiłem źle jak się bawiłem i próbowałem ustawiać obroty wirnika tak, aby pobór był jak najmniejszy. Próbowałem Aligna 430 i Turnigy 2836 3700 kV. Regler Align. Nie udało się zejść poniżej 9 A (podczas zawisu na ok. 20 cm), ale w tym przypadku model już konkretnie dygotał i w żyro trzeba było zwiększyć czułość. Edit; Przy 9 A maksymalnie mógłbym wisieć 14-15 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertFab Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Do czego prowadzi ten temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Do czego prowadzi ten temat ? Jak to do czego ???? Do nikąd :crazy: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Wielkie mnóstwo niczego :crazy: :devil: ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzySzel Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Czasem jest dobrze wiedzieć pare rzeczy, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalman Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Po przeczytaniu tematu, nie bardzo rozumiem o co chodzi zadajesz pytanie: Dlaczego BELT CP v2 jest najlepszy w swojej klasie ? i w poście piszesz: Może mi to ktoś łaskawie wyjaśni, moim zdaniem niema lepszego jest the best czyli wychodzi na to że: Pytasz się dlaczego jest najlepszy, choć sądzisz że jest najlepszy. Sens tutaj taki jak pytanie o radioaktywne biedronki na te teście gimnazjalnym ^^ (mszyce są bardziej radioaktywne bo biedronki zjadają mszyce :mrgreen: ) Może i heli jest fajny, ale sądzę że tylko z wyglądu aha, no i z tego filmiku http-~~-//www.youtube.com/watch?v=JQzg49wmzDc choć czy on takie coś zrobi nie jestem pewny, na filmie widać full alu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gmeracz Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 1. Nie wierzę kompletnie w te 25 minut. Chyba że pomyłkowo odczytałeś 25 zamiast 15-tu. 2. Belt to model z zaprogramowanymi kłopotami, trzeba ciągle w nim dłubać, a po ostrzejszym lataniu wszystko się rozlatuje. 3. Tak na prawdę nie da się nim ostrzej latać. Nadaje się do zawisów i lekkawych przelocików. I tyle na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.