Adrian123 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witam.Nazywam się Adrian.Mam 16Lat i pochodzę z Bielawy niedaleko Wrocławia. Modelarstwem zajmuje się od roku ale od dziecka zawsze budowałem jakieś samolociki , które i tak okazywały się nielotami. Po ukończeniu liceum(dopiero od września zacznę) mam zamiar udać się na Wydział Budowy Maszyn Lotniczych. Forum to przeglądam już od dłuższego czasu jednak mam zamiar wziąć w nim czynny udział. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witamy Klege w naszym gronie izaoraszamy do dyskusji,porad itp. dotyczacych naszego fajnego hobby.Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 cze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian123 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Przy okazji qba dzięki za poprawienie zdjęć i avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witam. Pewnie pierwsze loty za ploty.... Buduj modele a wiedzy masz tu sporo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.