Adrian123 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witam.Nazywam się Adrian.Mam 16Lat i pochodzę z Bielawy niedaleko Wrocławia. Modelarstwem zajmuje się od roku ale od dziecka zawsze budowałem jakieś samolociki , które i tak okazywały się nielotami. Po ukończeniu liceum(dopiero od września zacznę) mam zamiar udać się na Wydział Budowy Maszyn Lotniczych. Forum to przeglądam już od dłuższego czasu jednak mam zamiar wziąć w nim czynny udział. Pozdrawiam
Ja-Jacek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witamy Klege w naszym gronie izaoraszamy do dyskusji,porad itp. dotyczacych naszego fajnego hobby.Pozdrawiam Jacek
Adrian123 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2007 Przy okazji qba dzięki za poprawienie zdjęć i avatar
Peter Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witam. Pewnie pierwsze loty za ploty.... Buduj modele a wiedzy masz tu sporo .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.