Adrian123 Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Witam.Nazywam się Adrian.Mam 16Lat i pochodzę z Bielawy niedaleko Wrocławia. Modelarstwem zajmuje się od roku ale od dziecka zawsze budowałem jakieś samolociki , które i tak okazywały się nielotami. Po ukończeniu liceum(dopiero od września zacznę) mam zamiar udać się na Wydział Budowy Maszyn Lotniczych. Forum to przeglądam już od dłuższego czasu jednak mam zamiar wziąć w nim czynny udział. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ja-Jacek Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Witamy Klege w naszym gronie izaoraszamy do dyskusji,porad itp. dotyczacych naszego fajnego hobby.Pozdrawiam Jacek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin K. Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Cześć Link to comment Share on other sites More sharing options...
qpa Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 cze :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian123 Posted June 19, 2007 Author Share Posted June 19, 2007 Przy okazji qba dzięki za poprawienie zdjęć i avatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Witam. Pewnie pierwsze loty za ploty.... Buduj modele a wiedzy masz tu sporo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.