Peter Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Nasz znakomity kolega,wiekszosci znany jako Zbig,umiescil filmiki z lotow. Dla niewtajemniczonych,dodam. U gory ekranu,na linijce jest marker ,ktory przesuwa sie w lewo lub prawo.Pokazuje on ,gdzie jest kierunek-do domu. O vario,czy sztucznym horyzoncie nawet nie wspominam. Ja osobiscie jestem pod WIELKIM wrazeniem.Brawo Zbyszku. Chwilke mi zalelo szukanie szczeki :lol2: Panowie modelarze,a jakie sa wasze opinie w/w ? Daje rade? Edit. upss :oops: zapomnialo mi sie ,bo i material jescze cieply :lol2: Cala historia jest opisana na zaprzyjaznionym forum http://www.alexrc.com/ipw-web/bulletin/bb/viewtopic.php?t=7789 Tak wiec Panowie modelarze,platformy na start !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubad Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 :lol2: :lol2: Świetne, jest gdzieś opisany montaż i instalacja tego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krufkapsotka Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 daje rade to malo powiedziane.....! to jest fantastyczne.....duzo pracy przed nami:) prosimy o wiecej info ....????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 :lol2: :lol2: Świetne, jest gdzieś opisany montaż i instalacja tego?? Calusienki watek: http://alexrc.com/ipw-web/bulletin/bb/viewtopic.php?t=7789 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 gratulacje, po prostu super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubad Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 No to mam troszke do przeczytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 znakomite...jestem pod wrażeniem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.