pelikan1500 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Marian , ale czy warto kleić wręgę na JAKIŚ poliuretan jak i tak później trzeba szybko na lotnisku wklejać MODUŁ NAPĘDOWY na CA. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Chodziło mi oczywiście o Soudal, on się spienia i wchodzi w strukturę epp, jak kiedyś chciałem skleić parę płyt epp razem na soudala to przesiąknął przez wszystkie warstwy i przykleił się do podłogi :twisted: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Cześć. Co do klejenia wręgi to się delikatnie wtrącę Zawsze kleiłem na zwykły polimer "Uhu Por" i trzymało rewelacyjnie. Jest elastyczny a przy tym bardzo wytrzymały. Kleiłem na CA ale nie polecam bo wręga po delikatnym stuknięciu potrafi wyrwać się ze sporym kawałkiem materiału :ass: Pozdrawiam :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Na początku każdy sposób jest dobry a jak słusznie stwierdził pelikan1500 na zawodach i tak zalejesz wszystko CA i potraktujesz przyspieszaczem :lol2: Może zobaczymy wreszcie ten model Ła-5 ??? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 postaram sie dzisiaj jakieś zdjęcia pstryknąć. O zawodach to rtaczej nie myśle chyba że taki piknikowy fun pod wpływem którego nabyłem ten model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zawody są dla wszystkich .... nie spróbujesz nie poczujesz :wink: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olorin Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Cześć! Zawody kombata spalinowego a już zwłaszcza ESA to jeden wielki piknik i rywalizacja sportowa. Naprawdę warto spróbować! Ale tak jak przedmówca napisał KONIECZNIE TRZEBA SPRÓBOWAĆ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.