Konrad_P Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 https://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=14300 Cena jest bardzo zachęcająca tylko nurtuje mnie, czy na pewno będzie działał z T10C (T10CG) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Compatible with Futaba FASST receivers: TM7, TM8, TM10, TM14 + more. sam jestem ciekaw, jeśli to prawda to powinien, T10C ma moduł nadawczy TM-10 2.4GHz FASST. Ja przy swojej 12-tce mam TM-14, hm, tylko to zastrzeżenie pod spodem... NOTE* This is not a Futaba receiver, nor is it a copy of a Futaba Receiver. Futaba and FASST are trademarks of Futaba Co (JP)...?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 http://www.rcmodelreviews.com/fasst_compatible_review.shtml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Staram się zamówić ten modół. Zobaczymy czy zdąże, ponieważ bedą tylko do 30.08. Tudno zaryzykuje te 100PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 A gdzie to ryzyko? Napisz czym twoim zdaniem ryzykujesz? BTW - moduł! 30/08 przewidują dostawę, co najwyżej nie załapiesz się na pierwszą dostawę z powodu nawału chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Oh, tam ryzyko. Chodziło mi, że może nie zadziałać. Jakby nawet tak faktycznie się zdażyło to trudno. Jestem z natury pesymistycznym optymistą :?: :!: :mrgreen:, " nie uda się" "nie zadziała" etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 No dostałeś link do bardzo pochlebnej recenzji jednego z najbardziej wiarygodnych serwisów testujących sprzęt RC. Chcesz jeszcze gwarancji od pana Boga? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Czytałem i po tej recenzji zdecydowałem się zamówić. Recenzja jest jak najbardziej pochlebna. Ale ... jest pewna nuta niepewności po tym jak Futaba pisała, że jest to system nie do złamania i nikomu nie uda się zrobić podruby. Ta moja niepewność to zaledwie 1% w stosunku do 99% pewności (po artykule). A w tym 1% więcej humoru ze swojej niepewności niż faktycznej niepewności. (przecież wstawiłem z milion emotek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordg90 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 No przecież nie napiszą, że ich system mogą skopiować Chińczycy i sprzedawać taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.